Στο στόχαστρο και της Ουντινέζε ο Καρνέζης

Στο στόχαστρο και της Ουντινέζε ο Καρνέζης

Οι Ιταλοί κατέθεσαν πρόταση 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Στο στόχαστρο και της Ουντινέζε ο Καρνέζης
Η μία μετά την άλλη φτάνουν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ οι προτάσεις για τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής και το μέλλον του όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο εξωτερικό. Μετά την Μπέτις, ενδιαφέρον για τον 28χρονο πορτιέρο έδειξε και η Ουντινέζε, η οποία μάλιστα δίνει στον Παναθηναϊκό περίπου 800.000 ευρώ και στον παίκτη 350.000 ευρώ (περίπου τα τριπλάσια από αυτά που παίρνει τώρα) για τετραετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ενδιαφέρον ωστόσο για τον Καρνέζη προέκυψε και από το Ισραήλ και συγκεκριμένα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία προπονητής είναι ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, Πάουλο Σόουζα, με την προσφορά ωστόσο να απορρίπτεται από τον παίκτη. Από εκεί και πέρα η Ουντινέζε ξεκαθάρισε στον διεθνή άσο πως τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, ήτοι αυτόν που έρχεται, θα δοθεί δανεικός στην Γρανάδα που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την ισπανική ομάδα να τον υπολογίζει για βασικό κάτω από τα δοκάρια της.

Κλείσιμο
Πλέον τα πάντα φαίνεται ότι βρίσκονται στο χέρι του Καρνέζη αρκεί να συμπεριληφθεί στο deal και ποσοστό μεταπώλησης. Ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται πάντως ήδη στην Ιταλία για τις συζητήσεις με την Ουντινέζε, η οποία έχει δώσει διορία μέχρι αύριο (13/7) στους «πράσινους» για να απαντήσουν.

Πηγή gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης