Τrifle με δαμάσκηνα, μπισκότα και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Τrifle με δαμάσκηνα, μπισκότα και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Φτιάχνουμε αυτό το λαχταριστό τράϊφλ με αρωματική σαντιγί, καρύδια και δαμάσκηνα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για σίγουρο αποτέλεσμα.

Κρέμα δαμάσκηνου με μπισκότα, σαντιγί και καβουρδισμένα καρύδια
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε αρχικά την κρέμα δαμάσκηνου: Σ' ένα μικρό κατσαρολάκι αδειάζουμε το λευκό κρασί, τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα, την κανέλα και τα δαμάσκηνα. Τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι τα δαμάσκηνα να απορροφήσουν όλο το κρασί.

Βήμα 2
Σουρώνουμε τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα δουλεύουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένας πηχτός πολτός. Τον βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Βήμα 3
Ετοιμάζουμε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζουμε στο ψυγείο.

Κλείσιμο
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης