Τσίπρας: Η Στεφανίδη με τις διακρίσεις και το ήθος της μας κάνει υπερήφανους

Τσίπρας: Η Στεφανίδη με τις διακρίσεις και το ήθος της μας κάνει υπερήφανους

«Βασίλισσα των αιθέρων» χαρακτηρίζει την Στεφανίδη ο Βασίλης Κικίλιας, αναφορά στο θέμα της αριστείας από τον Σταύρο Θεοδωράκη

Τσίπρας: Η Στεφανίδη με τις διακρίσεις και το ήθος της μας κάνει υπερήφανους
Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε απόψε ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η πολιτική ηγεσία έσπευσε να συγχαρεί το «χρυσό» κορίτσι του στίβου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τονίζει μέσω του twitter ότι «συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους».

Κλείσιμο
«Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου» τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του προς την Κατερίνα Στεφανίδη. «Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας» σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος , εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια.

«Στην κορυφή του κόσμου η Κ. Στεφανίδη. Η Ελλάδα που προσπαθεί, η Ελλάδα που νικάει. #London2017  #Κατερινα», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο διευθυντης του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδης.

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη απηύθυνε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε και απόψε στο Λονδίνο την τεράστια κλάση της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Πλέον είναι εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης.
Η νέα τεράστια επιτυχία της έδειξε στα πέρατα του κόσμου ότι ο ελληνικός αθλητισμός μάχεται και παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί!
Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις δίνοντας μας τη δύναμη για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά».

«Βασίλισσα των αιθέρων» χαρακτηρίζει την Στεφανίδη ο Βασίλης Κικίλιας στο twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Κατερίνα της Ελλάδας, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια! Περήφανοι όλοι οι Έλληνες για τη "βασίλισσα" των αιθέρων». 

Αναφορά στο θέμα της αριστείας κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο twitter: «Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι για την μεγάλη επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας, στη οποία αναφέρει: «Μετά την ύψιστη αθλητική διάκριση που πέτυχε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio, η Κατερίνα Στεφανίδη ήλθε σήμερα να επιβεβαιώσει πως είναι η κορυφαία αθλήτρια επί κοντώ των τελευταίων ετών. Η ελληνίδα αθλήτρια, που συνδυάζει τις κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις με σπουδές υψηλού επιπέδου, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η ικανότητα, ο προγραμματισμός, η στοχοπροσήλωση και πάνω από όλα η σκληρή προσπάθεια υψώνουν τις σημαίες στον ψηλότερο ιστό. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χαμόγελο που έφερε και απόψε στα ελληνικά σπίτια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης