Γεννηματά: Σχέδιο Ελλάδα... το σχέδιο για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω

Γεννηματά: Σχέδιο Ελλάδα... το σχέδιο για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω

«Δεν πιστεύουμε σε εύκολους δρόμους. Δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Εγγυόμαστε όμως ότι σε έναν σύντομο χρονικό διάστημα, ο λαός θα μπορεί για πρώτη φορά μετά την κρίση να βλέπει ότι οι θυσίες του πιάνουν τόπο με τη συμβολή όλων» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Σχέδιο Ελλάδα... το σχέδιο για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω
«Αυτή την ώρα, τη δύσκολη ώρα για το Έθνος είναι η ώρα, να καταστρώσουμε ένα σχέδιο Ελπίδας. Ένα σχέδιο για την Ελλάδα. Το σχέδιο για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω, για να πάρει ο Ελληνικός Λαός τη χώρα του πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά. 

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στη Λαμία εξήγησε τη φιλοσοφία του νέου προγράμματος του κόμματός της:

Κλείσιμο
1. Το «σχέδιο Ελλάδα» έχει την εξής φιλοσοφία: Πρέπει να υπάρξουν πιλοτικά projects αναπτυξιακά, διακλαδικά σε κάθε Περιφέρεια συμφωνημένα με τους παραγωγικούς φορείς και την Αυτοδιοίκηση. 

2. Στη βάση αυτών των αναγκών η  Βουλή θα νομοθετήσει με διαδικασίες fast track όπως κάναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να ολοκληρωθούν αυτά τα έργα. Και αυτή η νομοθέτηση θα παραμείνει για κάθε επένδυση από δω και πέρα.

3. Η κεντρική φιλοσοφία του σχεδίου μας, στηρίζεται και  σε μεγάλες επενδύσεις αλλά και σε κίνητρα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε το μήνυμα ενότητας «για να ξαναγίνει ο χώρος μας, πλειοψηφικό ρεύμα».

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, και όσοι τους υπηρετούν, από το οικονομικό ή μιντιακό κατεστημένο, κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν αυτή την προοπτική.
Κοινός στόχος τους να περιφρουρήσουν το τεχνητό δίπολο του μικρού δικομματισμού.
Δεν μας επηρεάζουν, δεν έχουν τύχη αυτές οι μεθοδεύσεις» τόνισε.

«Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απλά  δεν μπορεί να υπάρξει» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Αυτά τα δυο πάνε πακέτο!
Είναι τόσο καθαρό που κανείς δεν δικαιούται να κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης