Παραίτηση Παραρά: Η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση για κανιβαλισμό

Παραίτηση Παραρά: Η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση για κανιβαλισμό

Στελέχη της αντιπολίτευσης -αναφέρουν κυβερνητικές πηγές - όπως ο κ. Σταύρος Τσακυράκης δεν ενοχλήθηκαν όταν ήταν πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή

Παραίτηση Παραρά: Η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση για κανιβαλισμό
Για κανιβαλισμό κατηγορούν την αντιπολίτευση κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την παραίτηση του Πέτρου Παραρά από την Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Όπως αναφέρουν, στελέχη της αντιπολίτευσης όπως ο κ. Σταύρος Τσακυράκης παρουσίαζαν το βιβλίο του κ. Παραρά, ενώ δεν ενοχλήθηκαν όταν ήταν πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.

Κλείσιμο
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η αντιπολίτευση ενοχλήθηκε όταν είδε τον κ. Παραρά στην Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Την Πέμπτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής: «Συμπεριλάβατε τον κ. Παραρά. Το ξέρετε πως ήταν μέλος της επιτροπής εκλαΐκευσης του Συντάγματος της χούντας. Δεν ντραπήκατε; Ανακαλέστε τώρα».

Ανάλογο σχόλιο έγινε και από το Ποτάμι, που όμως δεν τον κατονόμασε. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ζητεί τη βοήθεια ανθρώπων που είχαν δουλέψει και για τη χούντα, σε επιτροπές για το χουντικό σύνταγμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης