Παππάς κατά ΝΔ για Κοντομηνά: Ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη για να φτιάξουν ανακοίνωση

Παππάς κατά ΝΔ για Κοντομηνά: Ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη για να φτιάξουν ανακοίνωση

Η ΝΔ δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας - Κόντρα με την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τις δηλώσεις Κοντομηνά - Ο υπουργός εγκαλεί τη ΝΔ ότι «αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης»

Παππάς κατά ΝΔ για Κοντομηνά: Ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη για να φτιάξουν ανακοίνωση
Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παππάς, «η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης».

Κλείσιμο
«Η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκατ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Γι' αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν» υπογράμμισε.

«Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

Της δήλωσης Παππά είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία αναφερόταν: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά».

«Για όλα αυτά -και για πολλά άλλα- ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή» κατέληγε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha, με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Ο «ισχυρός άνδρας» του καναλιού αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων: «Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha».

«Ο κ. Παππάς "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Kαι λέω δεν μπορεί ρε παιδιά, ψέματα λένε. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία;» είπε, μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης