Με καθυστέρηση η καταδίκη από τους ΑΝΕΛ για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Με καθυστέρηση η καταδίκη από τους ΑΝΕΛ για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Οι ΑΝΕΛ «καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις ασεβείς και αποκρουστικές συμπεριφορές, λέει σήμερα η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Με καθυστέρηση η καταδίκη από τους ΑΝΕΛ για την έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Με 28 ώρες καθυστέρηση ...έσπευσαν να καταδικάσουν οι ΑΝΕΛ την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης και ενώ είχαν ήδη αθωωθεί οι 26 συλληφθέντες.
Με δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτηρίζει «απαράδεκτη ενέργεια» την εισβολή και καταλήγει λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο «αυτές τις ασεβείς και αποκρουστικές συμπεριφορές».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της κ.Παπαδοπούλου έχει ως εξής:
Κλείσιμο
 

«Η εισβολή «αντιεξουσιαστών» στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και η βίαιη διακοπή της Θείας Λειτουργίας ήταν μια αδιανόητη και απαράδεκτη ενέργεια που αποτελεί ευθεία προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και φρονήματος των Ελλήνων και της θρησκευτικής μας πίστης.

 

Η περιφρονητική συμπεριφορά τους στα ιερά και όσια της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού λαού, καθώς και στους κανόνες του ευνομούμενου κράτους, όπως προκύπτει από τις συνολικές μέχρι τώρα άθλιες ενέργειές τους, δεν μπορεί να τυγχάνει καμίας ανοχής. Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις ασεβείς και αποκρουστικές συμπεριφορές».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης