Μητσοτάκης: Έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας - Πρέπει να την αποκαταστήσουμε

Μητσοτάκης: Έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας - Πρέπει να την αποκαταστήσουμε

Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο ο οποίος τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν παύει να είναι για τους χριστιανούς εδώ το λίκνο της Ρωμιοσύνης»

Μητσοτάκης: Έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας - Πρέπει να την αποκαταστήσουμε
Δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο έγινε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται στο Ισραήλ.

«Η παρουσία σας είναι η πραγματική προσφορά και συνεισφορά. Πέρα από τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας Ισραήλ υπάρχει και κάτι ακόμα. Η Ελλάδα δεν παύει να είναι για τους χριστιανούς εδώ το λίκνο της Ρωμιοσύνης. Είμαστε το καταφύγιο της μέσης Ανατολής» είπε ο Πατριάχρης υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη.

Κλείσιμο
«Σε μια περίοδο μεγάλης αστάθειας η Ελλάδα παραμείνει μια νησίδα σταθερότητας. Αντιμετωπίζουμε τις δικές μας προκλήσεις και εσείς με τη γεωγραφική σας απόσταση τα βλέπετε πιο αντικειμενικά. Στην ελληνική κοινωνία επικρατεί η αίσθηση του αδιέξοδου ότι χώρα έχει πάρει λάθος κατεύθυνση κάτι που εντείνει την απαισιοδοξία. Αυτό καθιστά πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για ένα πνευματικό καταφύγιο. Η Ελλάδα έχει απολέσει την αξιοπιστία της και δική μας ευθύνη είναι να την αποκαταστήσουμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πατριάρχης αναγόρευσε τον κ. Μητσοτάκη σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης