Έντονη δυσαρέσκεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου για Κατρούγκαλο

Έντονη δυσαρέσκεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου για Κατρούγκαλο

«Τελικά, πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα ο κ. Κατρούγκαλος για τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο φορέας μας;», διερωτάται το ΟΕΕ

Έντονη δυσαρέσκεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου για Κατρούγκαλο
Την εντονότατη δυσαρέσκειά του και την αποδοκιμασία του για τους «απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς» που χρησιμοποίησε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος
εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ).

Κλείσιμο
Το ΟΕΕ καταγγέλλει ότι ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε «σκουπίδια» τα στοιχεία που έδωσε το Επιμελητήριο, παρ' ότι, όπως τονίζεται, μόλις πριν λίγες μέρες ο κ. Κατρούγκαλος είχε επικαλεστεί αντίστοιχα στοιχεία για την ορθότητά τους.

«Τελικά, πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα ο κ. Κατρούγκαλος για τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο φορέας μας;», διερωτάται το ΟΕΕ στην ανακοίνωσή του και σημειώνει ότι «αποτελεί τον θεσμοθετημένο οικονομικό σύμβουλο της Πολιτείας και της εκάστοτε κυβέρνησης και, στο πλαίσιο αυτού του ρόλου του, δημοσιοποιεί στοιχεία, βασισμένα σε αντικειμενικά δεδομένα».

Το Οικονομικό Επιμελητήριο ζητεί από τον υπουργό Εργασίας να ανακαλέσει δημοσίως αυτές τις «ακραίες», όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις, που «δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, ούτε τους Έλληνες οικονομολόγους, και, θέλουμε να πιστεύουμε, δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης