Μιχελογιαννάκης στο ΟΛΑ: Το αξιακό φορτίο της Αριστεράς ξεθωριάζει με την προνομιακή μεταχείριση των ημετέρων

Μιχελογιαννάκης στο ΟΛΑ: Το αξιακό φορτίο της Αριστεράς ξεθωριάζει με την προνομιακή μεταχείριση των ημετέρων

Βάλαμε βαθιά το χέρι στην τσέπη του Έλληνα παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη - Προέβλεψε ότι «1-2 χρόνια μνημονιακά θα τα έχουμε ακόμα»

Μιχελογιαννάκης στο ΟΛΑ: Το αξιακό φορτίο της Αριστεράς ξεθωριάζει με την προνομιακή μεταχείριση των ημετέρων
Τις αποκαλύψεις για το βόλεμα συγγενών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, διοικητών και αλλού σχολίασε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Μιχελογιαννάκης μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη.

Έχει αρχίσει να ξεθωριάζει το αξιακό φορτίο της αριστεράς με την προνομιακή μεταχείριση των ημετερών, παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «η Αριστερά οφείλει όχι μόνο να είναι ηθική αλλά και να το δείχνει».

Κλείσιμο
«Αν χάσουμε το αξιακό φορτίο, τότε είμαστε για να φεύγουμε» συμπλήρωσε με νόημα.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελογιαννάκη «ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει χάσει τον δρομο λιγάκι αλλά θεωρώ ότι είναι αναστρέψιμο αυτό».

Προέβλεψε, δε, ότι «1-2 χρόνια μνημονιακά θα τα έχουμε ακόμα».

Από τα σχόλια του κ. Μιχελογιαννάκη δεν έλειψε και το βίντεο που μεταδόθηκε στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν ήταν αναγκαία η παρέμβαση προς τη δημοσιογραφία. «Έχει ανάγκη ο κάθε πολιτικός να κάνει τον δημοσιογράφο, αφού κρίνεται μόνος του;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βάλαμε βαθιά το χέρι στην τσέπη του Έλληνα. Ποιος λογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι πηγαίνουμε καλά με τους 8 φόρους που πληρώσαμε τον τελέυταίο μήνα;» ομολόγησε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Επανέλαβε δε ότι δεν θα ψηφίσει τον τριπλασιασμό της εισφοράς του ΟΓΑ στον αγρότη και το 82% στον ελεύθερο επαγγελματία. «Ούτε να πάρεις τσιγάρα και πατατάκια δεν σου μένουν χρήματα» είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τον Γιάνη Βαρουφάκη παρατήρησε ότι «δεν κάνει για πολιτική» ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ότι του έχει πει πως «θα μπορεις να κυβερνάς με 153 για 10 χρόνια αρκεί να μην κυβερνάς με περιβάλλοντα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης