Κουρουμπλής: Πρέπει να συνεργαστούμε με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης

Κουρουμπλής: Πρέπει να συνεργαστούμε με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης

Συγκροτείται Επιτροπή που θα πρέπει να έχει έχει λύσει το πρόβλημα της διασύνδεσης όλων βάσεων δεδομένων όλων των δημοσίων υπηρεσιών, ώστε «να δημιουργήσουμε μία πολιτική που θα έρθει σε σύγκρουση με την γραφειοκρατία»

Κουρουμπλής: Πρέπει να συνεργαστούμε με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης
Να εμπνεύσουμε και να ικανοποιήσουμε τη δίψα της ελληνικής οικονομίας για την ενεργοποίηση των παραγωγικών της δυνάμεων και να συγκρουστούμε με την οικονομική ανισότητα, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεργαστούμε με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης. 

Κατά την ομιλία του στη Βουλή, αν και δεν έκανε σε ιδιαίτερη αναφορά στους στόχους του υπουργείου του, ανέφερε ότι πρέπει να κατεδαφιστεί το κράτος του παραλόγου και αντικατασταθεί με την επανάσταση της απλής λογικής. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον υπουργό, «με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την αξιοποίηση της τεχνολογίας θα προχωρήσουμε αποφασιστικά σε μεγάλες τομές και μία μεγάλη τομή θα είναι η κάρτα του πολίτη. Από την εποχή του ΑΜΚΑ που δούλεψαν αρκετοί πριν για αυτή την προσπάθεια και βρήκαν μεγάλα εμπόδια».



Παράλληλα τόνισε ότι ολοκληρώνεται και συγκροτείται η Επιτροπή που θα πρέπει να έχει έχει λύσει το πρόβλημα της διασύνδεσης όλων βάσεων δεδομένων όλων των δημοσίων υπηρεσιών, ώστε «να δημιουργήσουμε μία πολιτική που θα έρθει σε σύγκρουση με την γραφειοκρατία». 

Ο κ. Κουρουμπλής κάλεσε τους νέους να μη φεύγουν στο εξωτερικό και να μείνουν ώστε να τους πιέζουν να λύσουν τα προβλήματα. «Να φτιάξει μία καλύτερη Ελλάδα, ο άνθρωπος με τις ικανότητες που διαθέτει», τόνισε. 

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «είμαστε εδώ για να συγκρατήσουμε μία σύγχρονη διοίκηση, να καθοδηγήσουμε και όχι να καθοδηγηθούμε από συμφέροντα και νοοτροπίες. Θέλουμε μία κοινωνία που δεν θα παραχωρήσει το δικαίωμα να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν, χωρίς αυτήν. Η άποψη ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές είναι τόσο αναχρονιστική όσο η άποψη ότι οι Έλληνες μπορούν να τα κάνουν όλα», δήλωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης