Ραχήλ Μακρή, κάνοντας... καρτ: Πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, με κορόιδεψε!

Ραχήλ Μακρή, κάνοντας... καρτ: Πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, με κορόιδεψε!

Οι πολιτικοί απατεώνες πήγαιναν πριν από τις εκλογές και έλεγαν ότι εγώ είμαι απλός, δεν φοράω γραβάτες, ζω απλά, τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και μετά, όταν πήραν την εξουσία έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, είπε η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας

Ραχήλ Μακρή, κάνοντας... καρτ: Πολιτικός απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας, με κορόιδεψε!
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας που με κορόιδεψε, λέει σε μια πολύ... διαφορετική συνέντευξή της η Ραχήλ Μακρή. Η υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα είπε τις απόψεις της σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε», κάνοντας καρτ! 

«Οι πολιτικοί απατεώνες πήγαιναν πριν από τις εκλογές και έλεγαν ότι εγώ είμαι απλός, δεν φοράω γραβάτες, ζω απλά, τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και μετά, όταν πήραν την εξουσία έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, βόλτες με θαλαμηγούς, τα παιδιά τους σε πανάκριβα σχολεία. Με κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε για τον πρώην πρωθυπουργό.

Κλείσιμο
Η κυρία Μακρή όμως μίλησε και για τον Πάνο Καμμένο: «Η τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Καμμένο ήταν τον Οκτώβριο του 2014, όταν ήμουν μετά το χειρουργείο, όπου είχε ξεκινήσει η κατ' εντολή μεθόδευση διαγραφής μου από τους ΑΝΕΛ και με πήρε στο τηλέφωνο και με εξύβρισε χυδαία και πολύ άσχημα».

Στην ίδια συνέντευξη η κυρία Μακρή χαρακτηρίζει έντιμο άνθρωπο τον Π. Λαφαζάνη, συστημικό κόμμα το ΚΚΕ, εκθειάζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία λέει ότι δούλεψε τόσο πολύ που δεν είχε χρόνο για κομμωτήρια, λέει για τον Γ. Πανούση ότι πρέπει να περάσει από ψυχίατρο και δηλώνει Fan και φίλη του Γιάνη Βαρουφάκη!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης