Κουρουμπλής: «Συνετή απόφαση» η απόρριψη των προτάσεων των Θεσμών

Κουρουμπλής: «Συνετή απόφαση» η απόρριψη των προτάσεων των Θεσμών

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα  υπάρξει συμφωνία, ωστόσο, τόνισε ότι πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει και αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ την ίδια ώρα απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Κουρουμπλής: «Συνετή απόφαση» η απόρριψη των προτάσεων των Θεσμών
Για εξωπραγματικές απαιτήσεις των δανειστών της Ελλάδας έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος, σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Κυριακής χαρακτήρισε «συνετή» την απόφαση της κυβέρνησης να απορρίψει τις προτάσεις των Θεσμών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα  υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της, ωστόσο, τόνισε ότι πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει και αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ την ίδια ώρα απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου να προχωρήσει σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία την ερχόμενη Τετάρτη, με αφορμή την κυβερνητική πρόταση για διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από καταστήματα λιανικής πώλησης, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για υπερβολική αντίδραση.

Ακόμη ο κ. Κορουμπλής προανήγγειλε μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων αλλά με συμμετοχή των ασφαλισμένων με εισοδηματικά κριτήρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης