Γεωργιάδης: Με τα μέτρα Βαρουφάκη δεν παίρνουμε λεφτά ούτε στη Δευτέρα Παρουσία

Γεωργιάδης: Με τα μέτρα Βαρουφάκη δεν παίρνουμε λεφτά ούτε στη Δευτέρα Παρουσία

Τάχθηκε σε σημερινή του συνέντευξη υπέρ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για το σημερινό άρθρο του - «Σου λέει ο Πανούσης, ''οι δικές μου θέσεις είναι αυτές. Εάν βλέπετε στην ασκούμενη πολιτική κάτι διαφορετικό, μην τα ρίχνετε σε εμένα''»

Γεωργιάδης: Με τα μέτρα Βαρουφάκη δεν παίρνουμε λεφτά ούτε στη Δευτέρα Παρουσία
Για το άρθρο Πανούση, τη διαπραγμάτευση, την Ρένα Δούρου και τα «τέλη συχνοτήτων» μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Με τα μέτρα του Βαρουφάκη, αυτά που έχω δει εγώ και με τη μικρή μου εμπειρία, όχι την Μεγάλη Δευτέρα… Ούτε στη Δευτέρα Παρουσία δεν παίρνουμε λεφτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ενώ για το πολυσυζητημένο άρθρο του Γ. Πανούση σημειώνει πως «χαίρομαι που το διάβασα, κυρίως γιατί όλο αυτό το διάστημα φορτώνω κι εγώ στον κ. Πανούση αυτήν την εκπληκτική αδράνεια της Αστυνομίας που έχει οδηγήσει την εικόνα των πόλεων σε μία κατάσταση χάους».

Κλείσιμο
«Σου λέει ο Πανούσης, ''οι δικές μου θέσεις είναι αυτές. Εάν βλέπετε στην ασκούμενη πολιτική κάτι διαφορετικό, μην τα ρίχνετε σε εμένα''».

Κατά τη γνώμη μου, εάν μετά από αυτό το άρθρο του πει ο κ. Πρωθυπουργός ‘κ. Πανούση, έχεις την ευθύνη της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και εφάρμοσε τις ιδέες σου, μένεις’, εκεί θα δούμε μια διαφορετική Αστυνομία που θα κάνει τη δουλειά της. Εάν, όμως, συνεχίζουν να του δίνουν εντολές, παραδείγματος χάριν όταν έχουν καταλάβει την Πρυτανεία και η Αστυνομία δεν μπαίνει προφανώς κατόπιν πολιτικής εντολής, μην κοροϊδευόμαστε, διότι η Αστυνομία προ δύο μηνών έμπαινε, κατόπιν πολιτικής βούλησης.

Ή θα δούμε σήμερα-αύριο την Αστυνομία να μπαίνει στην Πρυτανεία, άρα έχει περάσει η επιλογή και η πολιτική Πανούση και άρα μένει στη θέση του ο κ. Πανούσης ή συνεχίζει η Αστυνομία να είναι αδρανής και οι αντιεξουσιαστές θα αρχίσουν να καταλαμβάνουν πλέον και άλλα γραφεία και ο κ. Πανούσης σε αυτή την περίπτωση, θα παραιτηθεί», ανέφερε ο Ά. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά στο θέμα για τα «τέλη συχνοτήτων», ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «Τα κόμματα χρηματοδοτούνται από το κράτος και κάποια στιγμή αποφάσισαν τα κόμματα ότι επειδή πήγαιναν και αγόραζαν μόνα τους τηλεοπτικές διαφημίσεις στα κανάλια και εκεί δημιουργήθηκαν και τα μεγάλα χρέη, δεν μπορούν να τα βρουν τα κόμματα ένα-ένα μόνα τους, ότι τα κανάλια τούς βάζουν μεγάλο και υψηλό τιμολόγιο εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη την προεκλογική και αποφάσισε έτσι το κράτος να αναλάβει το κόστος της τηλεοπτικής διαφήμισης των κομμάτων.

Ο κύριος Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης