Καραγκούνης: Χάσαμε δύο μήνες και χρήματα δεν πήραμε

Καραγκούνης: Χάσαμε δύο μήνες και χρήματα δεν πήραμε

«Στις 28 Φλεβάρη επειδή είχαμε διασφαλίσει και τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ που τελικά φύγανε, ήταν το μαξιλάρι για να βγούμε στις αγορές. Εμείς είχαμε συγκεκριμένο σχέδιο. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, όπως είχαμε και τα δύο τελευταία χρόνια», πρόσθεσε

Καραγκούνης: Χάσαμε δύο μήνες και χρήματα δεν πήραμε
«Έχουμε χάσει δύο μήνες με αυτήν τη διαπραγμάτευση και στην ουσία χρήματα δεν έχει πάρει η χώρα. Δηλαδή εκεί που συζητούσαμε να πάρουμε χρήματα χωρίς μνημόνιο τελικά πήραμε μια παράταση του μνημονίου χωρίς χρήματα. Και αυτή είναι η ουσία» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Και πρόσθεσε: «Στις 28 Φλεβάρη επειδή είχαμε διασφαλίσει και τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ που τελικά φύγανε, ήταν το μαξιλάρι για να βγούμε στις αγορές. Εμείς είχαμε συγκεκριμένο σχέδιο. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, όπως είχαμε και τα δύο τελευταία χρόνια».

Κλείσιμο
Υπογράμμισε ότι η χώρα δεν έχει πλέον χρήματα. «Πορευόμαστε με τα χρήματα που αφήσαμε εμείς, αλλά τα εξανέμισαν όλα τα χρήματα αυτά, δεν έχουμε ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα, ενώ έχει παραλύσει η αγορά και έχουμε συγκεκριμένα απότοκα και συνέπειες στην πραγματική οικονομία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης