Δανέλλης (Ποτάμι): Καμμένος ή Λαφαζάνης αρμόδιοι για την ενεργειακή πολιτική;

Δανέλλης (Ποτάμι): Καμμένος ή Λαφαζάνης αρμόδιοι για την ενεργειακή πολιτική;

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» ζητά να πληροφορηθεί σε ποιο βαθμό οι προτάσεις του κ. Καμμένου «έτσι όπως διατυπώθηκαν προς την υφυπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α., αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα, κυρία Βικτόρια Νούλαντ αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση της Ελληνικής κυβέρνησης, δεδομένου ότι υπάρχουν άλλοι αρμοδιότεροι Υπουργοί από τον κ. Καμμένο για αυτού του τύπου τα θέματα»

Δανέλλης (Ποτάμι): Καμμένος ή Λαφαζάνης αρμόδιοι για την ενεργειακή πολιτική;
Ζήτημα «καπελώματος» των υπουργών Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Εξωτερικών από τον κ. Πάνο Καμμένο στο θέμα της ενεργειακής πολιτικής θέτει ο κ. Σπύρος Δανέλλης με αφορμή την πρόταση του υπουργού Εθνικής Αμυνας για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων του Αιγαίου από κοινού με τις Η.Π.Α. σε ποσοστό 70-30.

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» με ερώτησή του προς τους κ.κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και Νίκο Κοτζιά σημειώνει ζητά να πληροφορηθεί σε ποιο βαθμό οι προτάσεις του κ. Καμμένου «έτσι όπως διατυπώθηκαν προς την υφυπουργό Εξωτερικών των Η.Π.Α., αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα, κυρία Βικτόρια Νούλαντ αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση της Ελληνικής κυβέρνησης, δεδομένου ότι υπάρχουν άλλοι αρμοδιότεροι Υπουργοί από τον κ. Καμμένο για αυτού του τύπου τα θέματα».

Κλείσιμο
«Δεδομένου ότι τα ζητήματα εξωτερικής, όπως και ενεργειακής πολιτικής οφείλουν να τα χειρίζονται οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι οποίοι από όσο φανταζόμαστε χαίρουν ακόμη της εκτίμησης του κ. Πρωθυπουργού και ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ε.Ε. θα πρέπει να σέβεται το θεσμικό πλαίσιο και τον τρόπο λειτουργίας που διέπουν τον τομέα της έρευνας και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων της χώρας» αναφέρει ο βουλευτής και ρωτά «Αν είναι ενήμεροι των προτάσεων του κ. ΥΠ.ΕΘ.Α. προς την κυβέρνηση των Η.Π.Α.; Αν συμφωνούν με τις παραπάνω προτάσεις και σε ποιο βαθμό αυτές είναι συμβατές με το σχεδιασμό έρευνας και αξιοποίησης των υδρογονανθράκων της χώρας;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης