Καμμένος προς επιχειρηματίες: Πείτε «όχι» στην ηττοπάθεια – Δραστηριοποιηθείτε

Καμμένος προς επιχειρηματίες: Πείτε «όχι» στην ηττοπάθεια – Δραστηριοποιηθείτε

Τους καλεί σε... επίθεση - «Είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παράδεισο που μας χάρισε ο Θεός (...) “να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό του Ελληνα» 

Καμμένος προς επιχειρηματίες: Πείτε «όχι» στην ηττοπάθεια – Δραστηριοποιηθείτε
Σήμερα βραβεύουμε τους επιχειρηματίες και αυτούς που κάνουν επίθεση. Αυτό τόνισε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε επιχειρηματική εκδήλωση που διεξάγεται στον ΟΛΠ. Όπως τόνισε ο υπουργός “επιβραβεύουμε αυτούς τους επιχειρηματίες που κατάφεραν να κάνουν εξαγωγές υπό δύσκολες συνθήκες, και είπαν “όχι” στην ηττοπάθεια, “όχι” στο κακό κλίμα”.

Ο κ. Καμμένος, μάλιστα, κάλεσε τους επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν, καθώς, όπως εκτίμησε, τώρα είναι καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσουν επίθεση. “Είναι απαραίτητο να φύγουμε από την ηττοπάθεια, να φύγουμε από την άρνηση και να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παράδεισο που μας χάρισε ο Θεός και αυτός ο τόπος έχει θετικά όχι μόνο αρνητικά”, υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι πρέπει “να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό του ‘Ελληνα”. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι εκ μέρους της κυβέρνησης ότι μπορεί να αλλάξει αυτά που φέρνουν πίσω τη χώρα  και όπως τόνισε αυτό που πάει περισσότερο πίσω τη χώρα είναι διαφθορά. 

Αναφέρθηκε και στον ΟΛΠ και στη συμφωνία που υπεγράφη με την Cosco, σχολιάζοντας με νόημα ότι η κυβέρνηση προχωρά σε συμφωνίες, ώστε, όπως τόνισε, να είναι ο Πειραιάς πύλη για την Ασία, προαναγγέλλοντας παράλληλα τη λειτουργία σιδηροδρομικής γραμμής για εμπορικό τραίνο που θα ξεκινά από το λιμάνι και θα το χειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Επίσης, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ζώνες χαμηλού φόρου στην Ελλάδα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης