ΚΚΕ: Ο καβγάς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι για τους τίτλους

ΚΚΕ: Ο καβγάς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι για τους τίτλους

Όπως τονίζεται από τον Περισσό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ έδωσε βάρος στη σημειολογία της «εγκατάλειψης του μνημονίου και της τρόικα», στην πραγματικότητα αποδέχεται πλήρως την ουσία των προηγούμενων δεσμεύσεων προς την ευρωζώνη, τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις που είναι σε βάρος του λαού

ΚΚΕ: Ο καβγάς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι για τους τίτλους
Καυστικά σχολιάζει το ΚΚΕ την μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ - Ευρωζώνης, τονίζοντας ότι «αποδεικνύουν ότι ο προεκλογικός και μετεκλογικός καυγάς ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ δεν αφορούσε την ουσία για το λαό, αλλά περισσότερο τους τίτλους».

Όπως τονίζεται από τον Περισσό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ έδωσε βάρος στη σημειολογία της «εγκατάλειψης του μνημονίου και της τρόικα», στην πραγματικότητα αποδέχεται πλήρως την ουσία των προηγούμενων δεσμεύσεων προς την ευρωζώνη, τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις που είναι σε βάρος του λαού.

Κλείσιμο
Υποστηρίζει δε ότι η αντιφατικότητα όλων αυτών των διεργασιών δεν πρέπει πλέον να συνεχίζουν να δημιουργούν στο λαό και τη νεολαία την απατηλή εντύπωση ότι μπορεί δήθεν οι μεταρρυθμίσεις αυτές να αποβούν προς όφελος των εργατικών λαϊκών δυνάμεων. «Όφελος θα έχει μόνο το κεφάλαιο, οι μονοπωλιακοί όμιλοι, η ΕΕ και οι αντιδραστικοί θεσμοί της. Ο λαός, το λαϊκό κίνημα ας επαγρυπνούν», καταλήγει η ανακοίνωση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης