ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες Θεοδωράκη ενδεικτικές του πολιτικού του ήθους

ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες Θεοδωράκη ενδεικτικές του πολιτικού του ήθους

Πώς σχολίασε τη διάψευση από «Το Ποτάμι», των διαρροών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Θεοδωράκη για την επόμενη Τρίτη



ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες Θεοδωράκη ενδεικτικές του πολιτικού του ήθους
Για παλινωδίες από πλευράς του κ. Σταύρου  Θεοδωράκη οι οποίες -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει-  είναι ενδεικτικές του πολιτικού του ήθους, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τη διάψευση από «Το Ποτάμι», των διαρροών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί προγραμματισμένης συνάντησης του κ. Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξαπολύοντας επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού, η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι «οι παλινωδίες του κ. Θεοδωράκη σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές του πολιτικού ήθους που επαγγέλλεται και των επιλεκτικών του συνομιλιών».

Κλείσιμο
Νωρίτερα την Πέμπτη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Ποτάμι» διέψευσε την είδηση για προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με τον κ. Τσίπρα, αποδίδοντάς την σε λάθος της Κουμουνδούρου.

«Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς», ανέφερε η ανακοίνωση Του Ποταμιού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, σε ανεπίσημο σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του κόμματος εφέρετο ανοικτός στον διάλογο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «παρά την επίθεση που εξαπέλυσε» ο δεύτερος στον κ. Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Π.Καμμένο. Στο σημείωμα μάλιστα αναφερόταν ότι ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά.

Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά αναβλήθηκε με πρωτοβουλία του αρχηγού του Ποταμιού. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση ορίσθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 21 Οκτωβρίου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης