Έφτασε στην Κρήτη ο πρωθυπουργός της Κίνας

Έφτασε στην Κρήτη ο πρωθυπουργός της Κίνας

Τον ηγέτη της Κίνας υποδέχθηκαν στην Κρήτη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τάσουλας 

Έφτασε στην Κρήτη ο πρωθυπουργός της Κίνας
Ο πρωθυπουργός της Κίνας, Λι Κετσιάνγκ έφτασε στη Κρήτη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα με ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Τον ηγέτη της Κίνας υποδέχθηκαν στην Κρήτη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τάσουλας ενώ στο αεροδρόμιο βρίσκονται οι περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και βουλευτές του νομού.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα για τον ηγέτη της Κίνας για την ημέρα του Σαββάτου. Το πρωί θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αρναουτάκη ενώ αμέσως μετά, μαζί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά ο κ. Λι Κετσιάνγκ θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα βρεθούν στο αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου – που για εκείνη την ώρα θα είναι κλειστό για το κοινό – και αναμένεται να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνιά του παρουσία της υπουργού Τουρισμού και του υπουργού Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης