Στουρνάρας: Ο κ. Τσίπρας βλάπτει ενσυνειδήτως τη χώρα του

Στουρνάρας: Ο κ. Τσίπρας βλάπτει ενσυνειδήτως τη χώρα του

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών η εμμονή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του αλλά και οι ύβρεις που εξαπολύει εναντίον του σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στον δημιουργικό διάλογο.

Στουρνάρας: Ο κ. Τσίπρας βλάπτει ενσυνειδήτως τη χώρα του
Απάντηση στα λεγόμενα του κ. Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Le Monde», στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Γιάννη Στουρνάρα ως «επιβεβλημένο από το Βερολίνο», εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών. 

Ο κ. Στουρνάρας, σημειώνει, ότι επανειλημμένως ο κ. Τσίπρας έχει αναφερθεί απαξιωτικά για το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται η ένδεια επιχειρημάτων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Ακόμη, υπογραμμίζει ότι σε όλες τις επαφές του με τον κ. Τσίπρα και κυρίως εντός της Βουλής, τον έχει αντιμετωπίσει με τον δέοντα θεσμικό σεβασμό και έχει φροντίσει να του εξηγήσει «την αξία της σταθερότητας του νομίσματος ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού μας».

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών η εμμονή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του αλλά και οι ύβρεις που εξαπολύει - όπως της χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών - εναντίον του σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στον δημιουργικό διάλογο.

Τέλος, ο κ. Στουρνάρας τονίζει ότι «είναι κρίμα που καταφέρεται με συνεντεύξεις του σε εφημερίδες του εξωτερικού εναντίον του Έλληνα υπουργού Οικονομικών με τέτοιους χαρακτηρισμούς, βλάπτοντας ενσυνειδήτως τη χώρα του. Επαναλαμβάνω, ενσυνειδήτως. Αυτό καταγράφεται στην προσωπική του ιστορία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης