Καρφιά Κακλαμάνη: Μου πρότειναν υπουργείο για να παραιτηθώ, απέτρεψα τον Παυλόπουλο από το να έρθει σε συγκέντρωσή μου

Καρφιά Κακλαμάνη: Μου πρότειναν υπουργείο για να παραιτηθώ, απέτρεψα τον Παυλόπουλο από το να έρθει σε συγκέντρωσή μου

Ο αντάρτης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε προσπάθεια πολιτικής «εξαγοράς» του και  υποστήριξε ότι απέτρεψε τον πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο που ήθελε να παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωσή του

Καρφιά Κακλαμάνη: Μου πρότειναν υπουργείο για να παραιτηθώ, απέτρεψα τον Παυλόπουλο από το να έρθει σε συγκέντρωσή μου
Φωτιά στο στρατόπεδο της ΝΔ βάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με τις σημερινές δηλώσεις του για το πώς αντέδρασε το περιβάλλον του πρωθυπουργού όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας αλλά και με την αποκάλυψή του ότι τον στηρίζουν πολλά στελέχη της ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι άσκησε την προσωπική του επιρροή στον πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος δεν... κρατιόταν και ήθελε να εμφανιστεί δημοσίως σε προεκλογική συγκέντρωση του κ. Κακλαμάνη. «Απέτρεψα ο ίδιος τον Προκόπη Παυλόπουλο που ήθελε να έλθει σε συγκέντρωσή μας», είπε ο κ. Κακλαμάνης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» FM αφήνοντας... κάγκελο τους δημοσιογράφους που έκαναν ένα τυπικό δημοσιογραφικό ερώτημα-παγίδα για να εκμαιεύσουν την είδηση.

Ο κ. Κακλαμάνης δεν αρκέστηκε απλώς να επιβεβαιώσει τις φήμες ότι τον έχουν πλαισιώσει στελέχη της ΝΔ. Συνέχισε να ναρκοθετεί το περιβάλλον γύρω από τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλο επισημαίνοντας ότι τον προσέγγισαν από το πρωθυπουργικό περιβάλλον και του πρότειναν υπουργικό χαρτοφυλάκιο για να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Κλείσιμο
Το βασικό ερώτημα που προκύπτει μετα τη συνέντευξη του κ. Κακλαμάνη είναι πώς θα αντιδράσει η επίσημη ΝΔ στις βαριές καταγγελίες του βουλευτή της Α' Αθηνών. Κι αυτό διότι ο κ. Παυλόπουλος μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε διαψεύσει τον ισχυρισμό Κακλαμάνη ότι ήθελε να στηρίξει το γαλάζιο αντάρτη. Το ζήτημα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένης της στενής σχεσης του κ. Παυλόπουλου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος -λένε φήμες που δεν είναι δυνατό να επαληθευτούν- έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί από πολιτικές επιλογές και την κεντρική στρατηγική που υλοποιεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...

Κατά τα άλλα στήριξη στον Άρη Σπηλιωτόπουλο...

Κατά τα άλλα, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι σε περίπτωση που ο ίδιος δεν περάσει στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών θα παράσχει στήριξη στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλο.
 
Αυτό αποκάλυψε ο κ. Κακλαμάνης που δεν δίστασε να σχολιάσει και τη φημολογούμενη συμμαχία του κ. Σπηλιωτόπουλου με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη. «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αρνείται να απαντήσει και εγώ αρνούμαι να δεχθώ τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει κάνει ενός είδους συμμαχία με τον κ. Σακελλαρίδη. Δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το επικαλούμαι κιόλας» τόνισε στο ρ/σ «Βήμα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης