Χρυσοχοΐδης προς Χρυσή Αυγή: «Είστε άμυαλοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες»

Χρυσοχοΐδης προς Χρυσή Αυγή: «Είστε άμυαλοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες»

Με κραυγές, ουρλιαχτά και χτυπώντας τα έδρανα απάντησαν οι βουλευτές της ΧΑ - Νωρίτερα ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέφερε ότι δεν συζητά με τον υπουργό που δεν έχει διαβάσει το μνημόνιο

Χρυσοχοΐδης προς Χρυσή Αυγή: «Είστε άμυαλοι, δειλοί και μαχαιροβγάλτες»
Ένταση δημιουργήθηκε στην Βουλή όταν ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,  απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο στις ισοπεδωτικές καταγγελίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Είστε άμυαλοι και επικίνδυνοι και δεν σας φοβάται κανείς. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες…» είπε ο υπουργός και συνέχισε «Είστε αμετανόητοι κι άθλιοι και καλά θα είναι να αποχωρήσετε πιο γρήγορα από την αίθουσα και την Ελλάδα. Άτομα και πολιτικούς σαν εσάς δεν τους χρειάζεται ο ελληνικός λαός. Σας ξέρω από παλιά! Δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς».

Κλείσιμο
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απάντησαν με κραυγές, ουρλιαχτά και χτυπώντας τα έδρανα.

Νωρίτερα, ο κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος είχε αναφέρει ότι δεν συζητά με τον υπουργό που δεν έχει διαβάσει το μνημόνιο, πως «επειδή ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε πει ότι εμείς έχουμε τα ίδια μυαλά με τους Τούρκους, του λέω ότι κάτι μυαλά σαν τα δικά τους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και τώρα θέλουν να φτιάξουν τζαμί στην Αθήνα. Ας μη μιλάει για μυαλά όταν ο πρόεδρός του προσπάθησε να αλλάξει αλυσίδα με το ποδήλατο σε κίνηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης