Αδ. Γεωργιάδης: Σάκος του μπόξ ο Στουρνάρας

Αδ. Γεωργιάδης: Σάκος του μπόξ ο Στουρνάρας

Για τις σκληρές δηλώσεις κατά Στουρνάρα ο υπ. Υγείας είπε «Ολοι κάνουμε ατυχείς δηλώσεις. Εγώ έχω το ρεκόρ!»

Αδ. Γεωργιάδης: Σάκος του μπόξ ο Στουρνάρας
Πλήρη στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα παρείχε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης καλώντας τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον υπουργό ως σάκο του μπόξ… να κρίνετε το αποτέλεσμα και σε αυτό ο κ. Στουρνάρας έχει πετύχει».

Παράλληλα άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι «σας στεναχωρεί το γεγονός ότι από το γκρεξιτ περάσαμε στο γκρικόβερι γιατί αυτό θα σας βάλει στο περιθώριο» ενώ πρόσθεσε «όσο εσείς γκρινιάζετε εμείς δουλεύουμε».

Πιο αναλυτικά ο υπουργός Υγείας αναφορικά με τα περί «υπερφορολόγησης» που πυροδότησαν σειρά σκληρών δηλώσεων κατά του κ. Στουρνάρα είπε «όλοι κάνουμε ατυχείς δηλώσεις. Εγώ έχω το ρεκόρ! Σημασία όμως δεν έχουν οι δηλώσεις αλλά αν παράγεις αποτέλεσμα και κρατάς το καράβι στην σωστή πορεία. Το αποτέλεσμα λέει ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών παρέλαβε το ταμείο ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ και με ελλειμματικούς προϋπολογισμού και μέσα σε ενάμιση χρόνο παρουσιάζει πλεονάσματα και δεν υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα… Η επιλογή που έκανε ο κ. Σαμαράς για το οικονομικό επιτελείο είναι σωστή γιατί έφερε αποτέλεσμα. Να κρίνετε το αποτέλεσμα και όχι τις δηλώσεις».

Πέραν αυτών, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι οι προωθούμενες μεταρρυθμίσεις φέρνουν την κυβέρνηση σε σύγκρουση με μέρος της κοινωνίας ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είπε «πρέπει να συνεχίσετε. Αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά μας. Σε αυτή σας την προσπάθεια εμείς θα σας στηρίξουμε γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης