ΣΥΡΙΖΑ: Να αποκρουστεί ο νεοφιλελευθερισμός σε Γερμανία και Ε.Ε

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποκρουστεί ο νεοφιλελευθερισμός σε Γερμανία και Ε.Ε

«Στην Ευρώπη ή θα κυριαρχήσει η βαρβαρότητα της ανεργίας, της λιτότητας και των νεοφιλελεύθερων ανταγωνισμών ανάμεσα στους λαούς, ή το πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς για την Ευρώπη της Αλληλεγγύης» αναφέρει σχετικά

Τα μακροβούτια  του… επίτιμου στο Μαράθι
ΣΥΡΙΖΑ: Να αποκρουστεί ο νεοφιλελευθερισμός σε Γερμανία και Ε.Ε
«Θερμό συντροφικό χαιρετισμό» μετά τη λήξη της εκλογικής αναμέτρησης στη Γερμανία απηύθυνε η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προς το γερμανικό κόμμα «Die Linke», κάνοντας λόγο για ανάγκη απόκρουσης του νεοφιλελευθερισμού και των «καταστροφικών του συνεπειών».

Όπως επισημαίνεται στο εν λόγω μήνυμα, «κατανοούμε το δυσχερές πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δώσατε αυτήν τη μάχη», χαρακτηρίζοντας την απόκρουση του νεοφιλελευθερισμού ως τη μεγάλη πρόκληση τόσο για το «Die Linke» όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλη την ευρωπαϊκή Αριστερά.

Κλείσιμο
«Στην Ευρώπη ή θα κυριαρχήσει η βαρβαρότητα της ανεργίας, της λιτότητας και των νεοφιλελεύθερων ανταγωνισμών ανάμεσα στους λαούς, ή το πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς για την Ευρώπη της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας, της κοινωνικής και της οικονομικής σύγκλισης. Σε αυτήν την ιστορική πρόκληση είμαστε βέβαιοι ότι θα πορευτούμε μαζί» αναφέρεται σχετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης