Εξι beauty editors αποκαλύπτουν τι έμαθαν από τις μαμάδες τους

Εξι beauty editors αποκαλύπτουν τι έμαθαν από τις μαμάδες τους

Δείτε τι αποκαλύπτουν οι κορυφαίες του χώρου

Εξι beauty editors αποκαλύπτουν τι έμαθαν από τις μαμάδες τους
beauty.protothema@gmail.com

Κλείσιμο
Λένε ότι οι μαμάδες γνωρίζουν καλύτερα κι αυτό συμπεραίνουμε κάθε φορά που οι συμβουλές τους πιάνουν τόπο και στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Έξι beauty editors του εξωτερικού αποκαλύπτουν ανέξοδα μυστικά που έμαθαν από τις δικές τους μαμάδες και που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την εικόνα μας.

LEAH CHERNIKOFF
«Η δική μου μαμά χρησιμοποιεί για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της baby oil. Είναι φτηνό, εύκολο στη χρήση και κυρίως αποτελεσματικό»
 



VICTORIA HOFF
«Το σημαντικότερο μάθημα που μου δίδαξε η μητέρα μου είναι ότι η ομορφιά είναι συνώνυμη της υγείας. Προσέχω τι τρώω, γυμνάζομαι όσο μπορώ και δεν κάνω καταχρήσεις».
 



NATALIE MATTHEWS
«Απ’ όταν ήμουν μικρή η μαμά μου συνήθιζε να μου εξηγεί πως οτιδήποτε είναι της μόδας δεν ταιριάζει απαραίτητα και σε όλους. Με αυτή τη συμβουλή κατάφερα να δημιουργήσω το δικό μου στυλ, επιλέγοντας τις τάσεις της μόδας που ταίριαζαν στη δική μου προσωπικότητα».
 



KATHRYN FRIEDMAN
«Η μαμά μου πάντα φρόντιζε να με μυήσει στην ιεροτελεστία ενός καλού μπάνιου. Μία φορά την εβδομάδα, ανεξαρτήτως υποχρεώσεων, θα βουτήξω για τουλάχιστον μία ώρα στη μπανιέρα και θα χαλαρώσω απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο».




JUSTINE HARMAN
«Θυμάμαι τη μαμά μου από νεαρή ηλικία να μου δίνει να έχω δίπλα μου ένα μπουκαλάκι νερό. Είναι μια συνήθεια που έχω μέχρι και τώρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα οφέλη του νερού για την ομορφιά και την υγεία μας».
 



REBECCA MOS
«Η μαμά μου δεν με άφησε ποτέ να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι στα πόδια μου και την ευγνωμονώ μέχρι σήμερα γι’ αυτό».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης