Μια έκθεση για την ιέρεια της μόδας Isabella Blow

Μια έκθεση για την ιέρεια της μόδας Isabella Blow

Υπήρξε μια από τις πιο ρηξικέλευθες πασιονάριες της μόδας. Η Isabella Blow, που έφυγε από την ζωή πριν έξι χρόνια, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιρροές της σύγχρονης μόδας. Ρούχα και αντικείμενα της εκτίθονται στο Somerset House στο Λονδίνο

Μια έκθεση για την ιέρεια της μόδας Isabella Blow

Ήταν μια από τις πιο τολμηρές γυναίκες της μόδας και σίγουρα μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Είναι αυτή που ανακάλυψε και προώθησε τον Alexander McQueen και αυτή που έφερε τον σχεδιαστή καπέλων Philip Treacy στο προσκήνιο με τα εκκεντρικά του καπέλα που φορούσε σε κάθε επίδειξη.

Κλείσιμο

Το Somerset House στο Λονδίνο μπορείτε να δείτε μια σειρά από καπέλα, φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ της Blow, καθώς και παραδείγματα σχεδιαστών που εμπνεύστηκαν κατευθείαν από το προσωπικό της στυλ. Μαζί με την επιστήθια φίλη της (που επιμελήθηκε την οργάνωση της έκθεσης) Daphne Guiness -πρώην σύζυγος Νιάρχου- αυτή η έκθεση είναι μια αναδρομή στην ιστορία της βρετανικής μόδας.

«Η έκθεση είναι ένα μάθημα ιστορίας στα καπέλα», δηλώνει η εφημερίδα guardian που εξυμνεί την έκθεση, «εντυπωσιασμένος» δηλώνει αρθογράφος των The Times.

Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης