Ο Ντάνος εναντίον Σπαλιάρα, Βασάλου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Ο Ντάνος εναντίον Σπαλιάρα, Βασάλου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων- Από ποιον παίκτη απαιτεί να ακούσει συγγνώμη ο Γιώργος Αγγελόπουλος; - H guest εμφάνιση του Τούρκου χασάπη που έγινε viral για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας στο ''Survivor''

Ο Ντάνος εναντίον Σπαλιάρα, Βασάλου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη
Ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με κάποιους παίκτες από την ομάδα των «μαχητών» τους οποίους μάλιστα, δεν δίστασε να κατονομάσει. Στο πρώτο πλάνο του trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή, ο Ντάνος ακούγεται να λέει: «Η πόρτα μας είναι ανοιχτή για όλους. Τους ταΐσαμε στο στόμα! Απογόητευτηκα από τη στάση κάποιων»
.

Κλείσιμο
Όσο για τους παίκτες που τον έχουν απογοητεύσει με τη συμπεριφορά τους, είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η στάση όμως του Γιάννη Σπαλιάρα φαίνεται ότι τον έχει ενοχλήσει περισσότερο. Μιλώντας στον Bo, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πιο κοντά, είπε πώς αν ο Σπαλιάρας δεν ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειταιι να του επιτρέψει να επισκεφτεί την καλύβα των «Διάσημων».

Ο Bo τότε τόνισε: «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης». Η κόντρα του Ντάνου και του Γιάννη Σπαλιάρα, πρόκειται να διχάσει τους τηλεθεάτες, αφού είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού.



Ο Τούρκος χασάπης που έγινε viral με μία του κίνηση στο «Survivor»
Ο Τούρκος χασάπης και σεφ Nusret Gökçe που είχε γίνει viral λόγω του αξεπέραστου τρόποτυ με τον οποίο ρίχνει το αλάτι στο κρέας, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και συνάντησε τους παίκτες στον αγώνα του επάθλου. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον Gökçe να δείξει στους παίκτες του ελληνικού Survivor την κίνηση που τον έχουν κάνει γνωστό σε όλον τον κόσμο.



Δείτε βίντεο:
Ο Ντάνος εναντίον Σπαλιάρα, Βασάλου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης