Απόψε στο ΟΛΑ οι «κοντράκηδες» της παραλιακής

Απόψε στο ΟΛΑ οι «κοντράκηδες» της παραλιακής

Ο γνωστός «καταραμένος» Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο γιος του Κώστας λένε μεταξύ άλλων στην εκπομπή πως «αυτοί που συμμετέχουν στις κόντρες δεν έχουν σχέση με μολότοφ και επεισόδια»

Απόψε στο ΟΛΑ οι «κοντράκηδες» της παραλιακής
Στη σκιά των πρόσφατων επεισοδίων στη Βάρκιζα, η τελετουργία των αυτοσχέδιων αγώνων φαίνεται πως κλείνει το βιβλίο της ιστορίας του.

Η συγκεκριμένη «μοντίφα» (εκ του modification, μετατροπή), που συνέβη στην ασυνήθιστη σε τέτοια έκτροπα περιοχή της Βάρκιζας, δεν αποσκοπούσε στην έκρηξη αδρεναλίνης για οδηγούς και θεατές. Εκείνο το βράδυ τα «τούμπανα», δηλαδή τα βελτιωμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια, παραγκωνίστηκαν από τα τύμπανα ενός πολέμου που συνήθως διεξάγεται στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτιές, τα δακρυγόνα, το «ντου» της Αστυνομίας και οι συλλήψεις δεκάδων ατόμων επανέφεραν στην επικαιρότητα τις κόντρες και μια ολόκληρη κουλτούρα που τις περιβάλλει. 

Κλείσιμο
Ο γνωστός «καταραμένος» Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο γιος του Κώστας τα λένε... ΟΛΑ απόψε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού. Όπως εξομολογούνται τα αυτοκίνητα είναι πιο ακριβό σπόρ από τις γυναίκες και δηλώνουν πως αν θέλει το κράτος να εξαλείψει τις κόντρες θα πρέπει να δημιουργήσει ειδική πίστα. Τι λένε πατέρας και γιος για τα πρόσφατα επεισόδια της Βάρκιζας; 

Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κανάλι του Ant1 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης