Backstage εικόνες: Οι celebrities φόρεσαν νυφικά για καλό σκοπό

Backstage εικόνες: Οι celebrities φόρεσαν νυφικά για καλό σκοπό

65 διάσημοι Έλληνες από όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου θα ντυθούν νύφες και γαμπροί με δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών

Backstage εικόνες: Οι celebrities φόρεσαν νυφικά για καλό σκοπό
Στα backstage της νυφικής πασαρέλα που στήθηκε σήμερα στο MEC Παιανίας βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr. 65 διάσημοι Έλληνες από όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού χώρου θα ντυθούν νύφες και γαμπροί με δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών στο πιο ρομαντικό, κομψό και ιδιαίτερο bridal show.

Η αρχή έγινε πέρσι και φέτος, το catwalk που έγινε θεσμός, επανέρχεται με ακόμα περισσότερους celebrities και σπουδαίους designers. Ανάμεσα στις δημιουργίες που θα παρουσιάστουν είναι και κομμάτια των: Βασίλης Ζούλιας, Δημήτρης Πέτρου, Σωτήρης Γεωργίου, Madame Shoushou, Βλάσσης Χολέβας και Άννα Ανεμομύλου.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στους celebrities που θα περπατήσουν στο catwalk θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Φέτος ωστόσο, το εντυπωσιακό catwalk επιτελεί και έναν ακόμα, σπουδαίο σκοπό βοηθώντας έμπρακτα το έργο του Οράματος Ελπίδας. Έτσι, οι καλεσμένοι εφόσον το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στους ειδικούς χώρους που θα έχουν στηθεί έξω από τις θέσεις της πασαρέλας.

Δείτε παρακάτω τις ετοιμασίες λίγο πριν την πασαρέλα:



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ετοιμάζεται να περπατήσει ως νύφη στην πασαρέλα 




Ντορέττα Παπαδημητρίου 



Ιλένια Ουίλιαμς 
  


Τα μοντέλα ετοιμάζονται πριν το catwalk




Έλενα Γαλίφα



Τζένη Μελιτά




Josephine 



Άννα Πρέλεβιτς 



Έλενα Παπαβασιλείου 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης