Κώστας Πρέκας στο Όλα: Ηλιθιότητα του Παρασκευόπουλου αν πιστεύει ότι μπορεί να σβήσει το εθνικό μας σύμβολο

Κώστας Πρέκας στο Όλα: Ηλιθιότητα του Παρασκευόπουλου αν πιστεύει ότι μπορεί να σβήσει το εθνικό μας σύμβολο

«Τι κρίμα σε αυτή την Ελλάδα να υπάρχουν ανδρείκελα» - Τι αποκάλυψε για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στις 7 Νοεμβρίου στα Εξάρχεια

Κώστας Πρέκας στο Όλα: Ηλιθιότητα του Παρασκευόπουλου αν πιστεύει ότι μπορεί να σβήσει το εθνικό μας σύμβολο
Απαντήσεις στον Νίκο Παρασκευόπουλο για την πρότασή του περί αποποινικοποίησης του καψίματος της σημαίας και στο Νίκο Φίλη για το θέμα των Ποντίων έστειλε ο Κώστας Πρέκας μέσα από την εκπομπή Όλα Ξεκόλλα του Θέμου Αναστασιάδη.

«Είναι ηλιθιότητα του Παρασκευόπουλου αν πιστεύει ότι μπορεί να σβήσει το σύμβολο της Ελλάδας. Ματαιοπονεί» ξεκίνησε την κριτική του ο δημοφιλής ηθοποιός.

Κλείσιμο
«Τι κρίμα σε αυτή την Ελλάδα να υπάρχουν ανδρείκελα. Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί στην Ελλάδα όταν θέλει να σβήσει το σύμβολο που έχει βαφτεί με αίμα;» συνέχισε στο σχόλιό του για τον πρώην υπ. Δικαιοσύνης ο κ. Πρέκας.

Ο Κώστας Πρέκας αποκάλυψε επίσης ότι έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στα Εξάρχεια στις 7 Νοεμβρίου όταν προσπάθησε να πάει να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση ενός φίλου του.
 
«Πηγαίνα σε θέατρο στην οδό Λαοδικείας και ρώτησα έναν άνθρωπο για οδηγίες και αντί απάντησης μου έδωσε μια γροθιά με σιδηρογροθιά. Ευχαριστώ τον οδηγό του ταξί που έφυγε αμέσως γιατί μετά ερχόταν συμμορία γιατί ο δράστης φώναξε και μαζεύτηκαν περισσότεροι. Θα ήμουν νεκρός αν δεν είχε φύγει το ταξί» περιέγραψε τι συνέβη το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου.

«Στα Εξάρχεια ζουν τραμπούκοι, δολοφόνοι, παρακράτος που δεν αφήνουν κανέναν Έλληνα να πει πορτοκαλάδα. Απευθύνομαι στον κ. Τόσκα: Τι θα γίνει; Θα πρέπει να δείξουμε ταυτότητα για να περάσουμε; θα πρέπει να βάλουμε κάγκελα στην Πατησίων;» συμπλήρωσε οργισμένος.

Αναφερόμενος, δε, σε διάλογο που είχε με τον αρχηγός της ΕΛΑΣ είπε ότι «εγώ του είπα ότι θα πρέπει από αυριο να οπλοφορώ αλλά εγώ έχω τη δύναμη να το χρησιμοποιήσω».



Στη συνέχεια ο κ. Πρέκας αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της χώρας. «Τον παρακαλώ να υποβάλει την παραίτησή του αν και σε λίγο θα έχουμε εκλογές» είπε στον Θέμο Αναστασιάδη ενώ σχολιάζοντας τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναρωτήθηκε: «μπήκαμε και εμείς στην οδό της λαμογιάς;». «Αυτή η αριστερά δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά των πατριωτών και των προικισμένων ανθρώπων» συμπλήρωσε με νόημα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην παράσταση «Ο χορός του έρωτα» μια κωμωδία για τρεις γυναίκες που ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνδρα, αποκάλυψε ότι «έχω συναντήσει την τέλεια γυναίκα αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω την ευθύνη του δεσμού αυτού» εξηγώντας ότι «περίμενα τον ήλιο να με αγγίξει και γι αυτό δεν παντρεύτηκα».

Κάλεσε, ακόμα, τον πρωθυπουργό να δει το έργο «Η ληστεία»και να προβληματιστεί για τη μοναξιά των ανθρώπων ενώ προαναγγέλοντας ότι του χρόνοου θα ανεβάσει το έργο «Η οργή των νεκρών» για τη γενοκτονία των Ποντίων απευθύνθηκε στον κ. Φίλη για να του πω ότι τότε έσφαξαν 250.000 Ποντίους. «Ο Φίλης με εκνεύρισε και έτσι είπα ότι το κάνω τώρα αυτό το έργο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης