Δείτε τους πρωταγωνιστές του «Big Bang Theory» όπως δεν τους έχετε φανταστεί...

Δείτε τους πρωταγωνιστές του «Big Bang Theory» όπως δεν τους έχετε φανταστεί...

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» στα social media η «εκρηκτική» Kaley Cuoco

Δείτε τους πρωταγωνιστές του «Big Bang Theory» όπως δεν τους έχετε φανταστεί...
Θεωρήθηκε -και δικαίως- μία από τις κορυφαίες σειρές. Οι πρωταγωνιστές του, μία παρέα από... φυτά επιστήμονες, γνωρίζονται με μία τσαχπίνα υποψήφια ηθοποιό, η οποία εργάζεται ως γκαρσόνα, προκειμένου να καλύψει τα έξοδά της, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα πετύχει το μεγάλο της στόχο. Μετά από πολλά ευτράπελα, μπαίνει ανάμεσά τους ο Θεός Έρωτας και... τα υπόλοιπα στην οθόνη.

Κλείσιμο


Ωστόσο, σε κάθε σειρά υπάρχουν παρασκήνια που δεν μπορεί να... φανταστεί ο μέσος θεατής. Η ζουμερή ξανθιά πρωταγωνίστρια, Kaley Cuoco, «ανάγκασε» τον τηλεοπτικό της εραστή, Johnny Galecki να ντυθεί... αφέντρα, πραγματοποιώντας έναν από τον μεγαλύτερους εφιάλτες του!

Ο «επιστήμονας» ντυμένος με μαύρα δερμάτινα και η φοβερή ξανθιά με ένα σούπερ σέξι τύπου «μπάτσου» κορμάκι, ποζάρουν στα παρασκήνια της σειράς, όπως δεν τους έχει δει κανείς -θεατής- μέχρι σήμερα.



Σε άλλη φωτογραφία, το τηλεοπτικό ζευγάρι εμφανίζεται μαζί σε δημόσια έξοδό του, με την Κάλεϊ να φορά ένα πολύ σέξι ασπρόμαυρο συνολάκι, αποκαλύπτοντας το πλούσιο μπούστο της και μέρος του αισθησιακού κορμιού της, ενώ ο Τζόνι εμφανίζεται με ένα άκρως αντίθετο -από εκείνο της σειράς- look, θυμίζοντας τον... σκληρό της παρέας, με τρέντι μαλλί και μουσάκι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης