Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλάει για την φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλάει για την φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ιταλικής καταγωγής παρουσιάστρια, τόνισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία πολύ καλή φίλη και ότι άλλαξε τη γνώμη που είχε σχηματίσει για εκείνη, όταν την γνώρισε από κοντά

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλάει για την φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Για τη φιλία της και τη συνεργασία της με την Κωσνταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε η ιταλικής καταγωγής παρουσιάστρια, Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία πολύ καλή φίλη και ότι άλλαξε τη γνώμη που είχε σχηματίσει για εκείνη, όταν την γνώρισε από κοντά

«Εννοείται είμαστε φίλες και όπως κάνουν οι φίλες μιλάμε και για τ’ αγόρια μας και λέμε την γνώμη μας η μία στην άλλη σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, στα κιλά, στα ρούχα.. Όλα όσα κάνουν οι γυναίκες δηλαδή!»
Κλείσιμο
, τονίζει η παρουσιάστρια στο «You Weekly».

Και πρόσθεσε: «Η γνώμη μου για την Κωνσταντίνα άλλαξε 360 μοίρες όταν την γνώρισα. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου μπορεί να κρίνεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις προσωπικά. Αλλά σε διαβεβαιώνω πώς είναι η φίλη που θα σου σταθεί στα δύσκολα, που θα έχει πάντα την έννοια σου, που θα δώσει περισσότερα απ’ όσα θα πάρει και που θα χαλάσει τη δίαιτά της για να φάει μαζί σου γλυκιά κρέπα όταν είσαι στενοχωρημένη!».

Τη θεωρεί καλή παρουσιάστρια;
«Με το χέρι στην καρδιά θεωρώ ότι είναι καλή παρουσιάστρια και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υποκριθεί, είναι αυτό που βλέπεις, “ανοιχτό βιβλίο”… Το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα είναι πως πάντα γελάει και το κάνει με την καρδιά της. Είναι αυθόρμητη, νομίζω πως μέσα της κρύβεται ένα μικρό παιδάκι και επειδή η εικόνα μετρά στο φακό, έχει ένα υπέροχο πρόσωπο που απλούστατα κάθεσαι και τη χαζεύεις όταν την βλέπεις…», απάντησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης