Τα δάκρυα της Τατιάνας Στεφανίδου για το θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα

Τα δάκρυα της Τατιάνας Στεφανίδου για το θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα

Στη σημερινή πρεμιέρα του Τatiana Live

Τα δάκρυα της Τατιάνας Στεφανίδου για το θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα
Ο Λάμπρος Χαβέλας, έφυγε ξαφνικά και άδικα, χθες, από τη ζωή μετά από τροχαίο στην Κηφισίας. Ο δημοσιογράφος, το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο Λάμπρος έκανε τα «δύσκολα» ρεπορτάζ της εκπομπής τα οποία έφερνε πάντα εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Μετά τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του δημοσιογράφου, η παρουσιάστρια στη σημερινή της πρεμιέρα στο Tatiana Live, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές αναφέρθηκε στον πρόλογο της, στο τραγικό περιστατικό, προσπαθώντας με κόπο να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Κλείσιμο
«Είναι για μας μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα. Έχουμε ως δημοσιογράφοι χειριστεί πολλές φορές την απώλεια. Είναι όμως πιο δύσκολο να διαχειριστούμε την δικιά μας απώλεια. Όμως αυτή είναι η δουλειάς μας. Ο Λάμπρος μας, ο Λάμπρος Χαβέλας ήταν το καμάρι μας. Το καλύτερο ζωντανό ρεπορτάζ της ελληνικής τηλεόρασης. Ήταν το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής. Εγώ προσωπικά έμπαινα στο γραφείο και έψαχνα τα μάτια του, το χαμόγελο του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Σήμερα δεν είναι κοντά μας, αλλά είμαι βέβαιη πως μας παρακολουθεί από ψηλά
»...

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης