Met Gala: Ποια είναι περισσότερο σέξι;

Met Gala: Ποια είναι περισσότερο σέξι;

Μadonna, Swift, Shayk και οι αδερφές Kardashian, ήταν όλες εκεί- Στο κόκκινο χαλί του μεγαλύτερου event μόδας για το 2016 περπάτησαν οι παγκόσμιοι αστέρες- Ποιά έδειξε τα οπίσθια της

Met Gala: Ποια είναι περισσότερο σέξι;
Το μεγαλύτερο fashion event, το «Met Gala 2016» ή αλλιώς τα Όσκαρ της μόδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Υόρκη και είχε θέμα: «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology».

Οι μεγαλύτερους αστέρες της μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας φόρεσαν φουτουριστικές δημιουργίες και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στο «The Metropolitan Museum of Art». Ανάμεσα τους, η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα
Κλείσιμο
, που εμφανίστηκε με μία μαύρη δημιουργία που άφηνε
ακάλυπτα τα οπίσθιά της και το στήθος της.

Ο κατάλογος με τους λαμπερούς καλεσμένους του fashion event είναι μακρύς. Η
Taylor Swift εμφανίστηκε με ένα μίνι μεταλιζέ φόρεμα του οίκου Louis Vuitton που συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.



  

Η ποπ σταρ Beyonce, που πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Lemonade», εμφανίστηκε με μία μακριά nude λάτεξ τουαλέτα, του οίκου Givench, που αναδείκνυε μοναδικά τις καμπύλες της.





Η Kim Kardashian, εμφανίστηκε με ένα μεταλιζέ φόρεμα που τόνιζε το χυμώδες κορμί της . Το σύνολο απογείωσε με ένα ζευγάρι ασημί πέδιλα. Στο ίδιο mood, ήταν και η αδερφή της, Kylie Jenner καθώς και ο σύζυγός της Kanye West. Ο εκκεντρικός Αμερικανός ράπερ για τη συγκεκριμένη βραδιά, φόρεσε γαλάζιους φακούς επαφής, δίνοντας στο στιλ του έναν απόκοσμο χαρακτήρα.




Η Κendall Jenner, τράβηξε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού, φορώντας μία εντυπωσιακή πολύχρωμη δημιουργία του οίκου Versace, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.





Πιασμένοι χεράκι- χεράκι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, η Gigi Hadid και το νέο αμόρε της και πρώην μέλος των One Direction Zayn Malik. Το 20χρονο σούπερ μόντελ μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας, φορώντας μία μακριά γκρι τουαλέτα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Στο  event έδωσε το παρών η 19χρονη αδερφή της Βella Hadid που εμφανίστηκε με μία μαύρη δημιουργία με φτερά του οίκου Givenchy.





Η ομορφιά της Irina Shayk για ακόμα μία φορά, γοήτευσε τα πλήθη. Η Ρωσίδα καλλονή φόρεσε μία γαλάζια δημιουργία, που τόνιζε μοναδικά το μπούστο της.





Δείτε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις:

Alessandra Αbrosio



Lady Gaga





Cindy Crawford





Nicki Minaj





Selena Gomez





Nicole Kidman









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης