Φαίη Σκορδά: Τα συγκινητικά λόγια για τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή

Φαίη Σκορδά: Τα συγκινητικά λόγια για τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή

«Χάσαμε έναν πολύ γλυκό άνθρωπο» είπε η παρουσιάστρια για τον πεθερό της, Γιάννη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας

Φαίη Σκορδά: Τα συγκινητικά λόγια για τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή
Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Λιάγκας που έχασε τον πατέρα του, Γιάννη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης στο πλατό του «Πρω1νού» και όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές, ο Γιώργος Λιάγκας δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος να εμφανιστεί στην εκπομπή: «Εκ μέρους του θέλω να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης που στείλατε όλες αυτές τις ημέρες γιατί τον βοήθησαν. Είναι αυτό που λες: ''Θα το περάσω μόνος μου'', αλλά θέλεις το χτύπημα στην πλάτη, τους φίλους σου δίπλα σου και την οικογένειά σου να σε στηρίζει...Ο Γιώργος δεν ήθελε να είναι ακόμα μαζί μας στην εκπομπή. Εγώ του είπα ότι και μέσα από τη δουλειά, από την καθημερινότητα και με τους φίλους, αναγκαστικά μπαίνεις στους ρυθμούς σου...Δεν το ήθελε όμως, είναι και η φύση της δουλειάς μας τέτοια», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή: «Χάσαμε έναν πολύ γλυκό άνθρωπο. Να πω ότι ήμουν πολύ τυχερή γιατί ίσως είχα τον καλύτερο πεθερό του κόσμου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης