BAFTAs 2016: Ο Μάικλ Φασμπέντερ αρνήθηκε να φιλήσει την κοπέλα του!

BAFTAs 2016: Ο Μάικλ Φασμπέντερ αρνήθηκε να φιλήσει την κοπέλα του!

Ιδιαίτερα άβολο ήταν το στιγμιότυπο, όταν η κάμερα επέλεξε για φιλί το ζευγάρι Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ, καθώς ο ηθοποιός αρνήθηκε να φιλήσει την κοπέλα του

BAFTAs 2016: Ο Μάικλ Φασμπέντερ αρνήθηκε να φιλήσει την κοπέλα του!
Η απονομή των βραβείων BAFTA, ή των βρετανικών Όσκαρ, όπως αποκαλούνται, έκρυβε μια ρομαντική έκπληξη στους παρευρισκόμενους, καθώς συνέπεσε με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στη γιγαντοοθόνη της αίθουσας εμφανίστηκε μια «kiss cam», η οποία προβάλλει δυο τυχαία άτομα που κάθονται κοντά, τα οποία ...πρέπει να φιληθούν.

Κλείσιμο
Οι «τυχεροί» ηθοποιοί που επιλέχθηκαν από την κάμερα αντέδρασαν είτε ευγενικά, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο της Μάγκι Σμιθ, είτε χιουμοριστικά όπως ο Μπράιαν Κράνστον με τη Τζούλιαν Μουρ, οι οποίοι έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί.



Ωστόσο, ιδιαίτερα άβολο ήταν το στιγμιότυπο, όταν η κάμερα επέλεξε για φιλί τους ηθοποιούς Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ, οι οποίοι είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή. Ο 38χρονος ηθοποιός, όμως, δεν φάνηκε πρόθυμος να φιλήσει την κοπέλα του, αναγκάζοντας έτσι το BBC να κόψει το στιγμιότυπο από τη μετάδοση, επιλέγοντας κάποιο άλλο, πιο πρόθυμο ζευγάρι, όπως η Ρέμπελ Γουίλσον με τον Έντι Ίζαρντ ή ακόμα και τον Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. με τον συνάδελφό του Στάνλεϊ Τούτσι.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης