«Τζίνα πρέπει να σωθείς»: ΟΛΑ για την πυρκαγιά στο Ντουμπάι από το μοντέλο που γλίτωσε

«Τζίνα πρέπει να σωθείς»: ΟΛΑ για την πυρκαγιά στο Ντουμπάι από το μοντέλο που γλίτωσε

Στην αρχή είδαμε μία μικρή φωτιά. Πολύ μικρή. Γελάγαμε. Λέγαμε θα τη σβήσουν. Αλλά τελικά  έγιναν όλα στάχτη, εξομολογήθηκε στον Θέμο η Τζίνα Μαμάκη

«Τζίνα πρέπει να σωθείς»: ΟΛΑ για την πυρκαγιά στο Ντουμπάι από το μοντέλο που γλίτωσε
Ώρες αγωνίας έζησε η Τζίνα Μαμάκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, όπου διέμενε.

Το γνωστό μοντέλο που ταξίδεψε στον εξωτικό προορισμό για να περάσει τις γιορτές, έτυχε να μένει στον ουρανοξύστη που τυλίχθηκε στις φλόγες, συγκεκριμένα στον 29ο όροφο.

Κλείσιμο
Η Τζίνα Μαμάκη, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την πύρινη κόλαση που έζησε. «Εμείς πήγαμε διακοπές στο Ντουμπάι. Είχαμε ενθουσιαστεί. Είχαμε κάνει μία απίστευτη εικόνα στο μυαλό μας για το Ντουμπάι. Το ξενοδοχείο που μέναμε έχει θέα στον πύργο της Χαλίφα . Είναι το πιο ψηλό κτίριο στον κόσμο...Εννέα η ώρα το βράδυ, εμείς καταλάβαμε ότι το κτίριο είναι τυλιγμένο στις φλόγες. Δεν χτύπησε ο συναγερμός. Μπήκε ένα σύννεφο μαύρου καπνού, μέσα στο δωμάτιο επειδή είχαμε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα. Ο συναγερμός χτύπησε μισή ώρα μετά. Ήδη κατεβαίναμε τα σκαλιά. Χτυπούσαν τις πόρτες για να εκκενώσουμε τα δωμάτια. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ''Τζίνα, πρέπει να σωθείς''. Και τρέχω να φύγω. Συνειδητοποιώ τότε ότι η φίλη μου η Μόνικα, είχε μείνει στο δωμάτιο γιατί ετοιμαζόταν. Και πάω να τη φωνάξω. Ανοίγω την πόρτα του δωματίου της και η φωτιά ήταν πιο πάνω από το δικό μας το παράθυρο!»,
είπε η Τζίνα Μαμάκη.

Τι έγινε στις σκάλες; «Πανικός έγινε στις σκάλες!Αφήσαμε τα παιδάκια και τους ηλικιωμένους να κατέβουν πρώτοι»,
απάντησε.

Η φωτιά από τι προκλήθηκε: «Δεν έχω ιδέα. Γύρισα την Πέμπτη. Μέχρι την Τετάρτη που προσπαθούσα να πάρω τα χαρτιά μου να γυρίσω. Γιατί τα έχασα όλα. Δεν πήρα την τσάντα. Δεν πρόλαβα να πάρω τίποτα. Στην αρχή είδαμε μία μικρή φωτιά. Πολύ μικρή. Γελάγαμε. Λέγαμε θα τη σβήσουν. Αλλά τελικά  έγιναν όλα στάχτη. Η τηλεόραση στο δωμάτιο, το πλαστικό ήταν λιωμένο στον τοίχο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης