Κατερίνα Διδασκάλου: Μιλάει για τον εγγονό της

Κατερίνα Διδασκάλου: Μιλάει για τον εγγονό της

Ο ρόλος της γιαγιάς και οι βόλτες στην παιδική χαρά με τον εγγονό της

Κατερίνα Διδασκάλου: Μιλάει για τον εγγονό της
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος της Κατερίνας Διδασκάλου που όσο περνάει ο καιρός, μοιάζει περισσότερο όμορφη και γοητευτική. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η απολυμένη», μίλησε για τη σχέση της με τον εγγονό της, ο οποίος είναι δύο ετών.

«Είναι ένα αγοράκι, μικρούλης δύο ετών. Η μεγάλη μου κόρη είναι παντρεμένη, η Φλώρα. Ο εγγονός μου δεν με έχει δει ακόμα σε παράσταση, με έχει δει όμως σε πρόβα. Αυτό συνέβη στο σπίτι της κόρης μου. Για την ''Απολυμένη'', εκτός από τις πρόβες, όπου έβρισκα ευκαιρία έκανα και ένα ''πέρασμα'' στο κείμενο. Όταν ήμουν με την κόρη μου της έλεγα: “Κράτα μου λίγο το κείμενο”. Ξέρω ότι οι παραστάσεις της θα είναι εύστοχες και με βοηθάει πολύ, ειδικά η μεγάλη, που δεν βαριέται, γιατί η δεύτερη δεν αντέχει να με ακούει να λέω κείμενα, προτιμάει να συζητάμε», τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου στο «Λοιπόν».

Κλείσιμο
Δεν είναι η κλασική γιαγιά που θα πάει τον εγγονό της στις κούνιες; «Τον έχω πάει 1-2 φορές στην παιδική χαρά κι με έχουν λυσσάξει εκεί, μας κοιτάζουν όλοι καλά-καλά. Μερικοί με πλησίαζαν και μου έλεγαν: ''Πότε κάνατε τέταρτο παιδί;''. Είχε πολύ πλάκα. Τους έλεγα αμέσως ότι είναι εγγόνι μου, αλίμονο, δεν έχω τέτοια προβλήματα», απάντησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης