Anthony Bourdain: Ο διάσημος σεφ πίνει ουζάκι στη Νάξο

Anthony Bourdain: Ο διάσημος σεφ πίνει ουζάκι στη Νάξο

Ο φιλόσοφος της γεύσης, βρέθηκε στην Νάξο για να ανακαλύψει το....μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας!

Anthony Bourdain: Ο διάσημος σεφ πίνει ουζάκι στη Νάξο
Αναζητά την ηδονή που του χαρίζει μία καλή γεύση στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου. Χωρίς να κάνει κράτηση, όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής «Νο Reservations» που τον έκανε διάσημο σε όλον τον πλανήτη, ο Αμερικανός σεφ, Anthony Bourdain , «τρυπώνει» παντού: από το ακριβότερο γαλλικό εστατόριο, μέχρι σε «οικογενειακό» γεύμα Ιταλών μαφιόζων ή στο πρωινό των Βεδουίνων.

Ο φιλόσοφος της γεύσης όπως εύστοχα χαρακτηριστεί και μάστερ των ταξιδιών, βρέθηκε στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Νάξο. «Το μπλε της Νάξου», έγραψε ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το νησί, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο
Την πρώτη φωτογραφία, που έκανε γνωστή την άφιξη του στο νησί, διαδέχτηκαν και άλλες με έντονο ελληνικό άρωμα. Ένα πιάτο με μύδια, μία δροσερή μπίρα, ένα ποτήρι ούζο και ένα τραπέζι που ετοίμασε ο ίδιος- όπως μας πληροφόρησε- με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, δεσπόζουν στη σελίδα του στα social media, αποσπώντας χιλιάδες like και σχόλια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυκλαδική», τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στηθεί τις προηγούμενες ημέρες στο λιμάνι του νησιου, ενώ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ο Bourdain με το συνεργείο του βρέθηκε στο χωριό Απείρανθος. Η φωτογραφία που δείχνει τα γαλανά του νησιού, τραβήχτηκε από ένα παραλιακό ταβερνάκι στον Άγιο Προκόπιο. Είναι άγνωστο αν ο διάσημος chef παραμένει ακόμα στον νησί. Η τελευταία του ανάρτηση από τη Νάξο, ήταν μόλις χτες, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Ίσως ο Anthony Bourdain, αφιερώσει στο ελληνικό νησί ένα από τα επεισόδια της νέας του εκπομπής, «Anthony Bourdain: Parts Unknown», που προβάλλεται στο CNN.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης