Ασυγκράτητος ο Gerald Butler στην παραλία με τη σύντροφο του!

Ασυγκράτητος ο Gerald Butler στην παραλία με τη σύντροφο του!

Ο ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του, από πάνω της! Δείτε τις φωτογραφίες!

Ασυγκράτητος ο Gerald Butler στην παραλία με τη σύντροφο του!
Στη μεγάλη οθόνη, o Gerald Butler έχει συνδεθεί με τους ρόλους του σκληρού και άμαχητου άνδρα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του. Στην προσωπική του ζωή όμως, φαίνεται ότι έχει μάτια μόνο για μία, για την σύντροφό του, Morgan Brown.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Butler δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω της και φαίνεται να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε εξόρμηση του ζευγαριού σε παραλία του Μαλιμπού, ο Butler χούφτωνε και φιλούσε την αγαπημένη του που έλαμπε μέσα από το μικροσκοπικό της μπικίνι. Ο ασυγκράτητος 45χρονος ηθοποιός, βγαίνει με την 39χρονη διακοσμήτρια, εδώ και έναν χρόνο. Αλλά όπως φαίνεται, δεν χορταίνει την αγκαλιά της και τα φιλιά της και συνέχεια, επιδιώκει να βρίσκεται δίπλα της.

Κλείσιμο


Ο Butler, που στο παρελθόν είχε φλογερά ειδύλλια με την Jenifer  Aniston, τη Νaomi Campell και την Cameron Diaz, φαίνεται ότι βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο της Morgan Brown. Σε πρόσφαρτη  συνέντευξη του, ο γόης του Χόλιγουντ δήλωσε για το κορίτσι του: «Αγαπώ ένα κορίτσι που έχει αίθηση του γούστου και το δικό της στιλ. Δεν έχει σημασία πόσο απλό είναι αυτό που φοράει, αλλά μπορώ  να πω ότι το φοράει καλά!»











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης