Πώς το Instagram έγινε ο καλύτερος μάνατζερ κρίσεων

Πώς το Instagram έγινε ο καλύτερος μάνατζερ κρίσεων

Αφιέρωμα του New York Magazine για την ικανότητα αυτού του κοινωνικού δικτύου να... σώζει τις γκάφες των celebrities

«Παραιτούμαι από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου»
Πώς το Instagram έγινε ο καλύτερος μάνατζερ κρίσεων
Η δύναμη του instagram είναι αδιαμφησβήτη. Αφορμή άρθρου στο New York Magazine είναι ο πρόσφατος διαπληκτισμός μεταξύ της Solange και του Jay Z σε ασανσέρ, όπου υπάρχει βίντεο που καταγράφει να του επιτίθεται και η αδερφή της, Beyonce, να μένει αμέτοχη.

Πλέον η κακή δημοσιότητα που δέχτηκε όλη η οικογένεια λόγω αυτού, δεν χρειάστηκε έναν φοβερό μάνατζερ όπως στο παρελθόν. Η Beyonce και η Solange χρειάστηκαν απλά το Instagram.
Και δεν είναι μόνο η Beyoncé αλλά ο Justin Bieber, η  Jill Abramson και άλλοι. Η σύγχρονη δημοσιότητα όπως υπογραμμίζει το περιοδικό, βασίζεται στο πόσο «κοντά» νιώθει το κοινό στον/στην σταρ που θαυμάζει.
Κλείσιμο

Σε πλατφόρμες όπως τα κοινωνικά δίκτυα αυτά, ο σταρ μπορεί να απολογηθεί, να παίξει, να ακυρώσει φήμες μόλις αυτές ξεκινήσουν. Το instagram αποδεικνύεται το καλύτερο εργαλείο.
Το φιάσκο της Solange με τον JayZ εξελίχθηκε μέσα από το instagram. Αρχικά η ιστοσελίδα TMZ ανέβασε το βίντεο. Καμία αντίδραση από τους πρωταγωνιστές του βίντεο εκτός από το instagram. Η αδερφή της Beyonce διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της αδερφής της και η Beyonce έκανε το αντίθετο, ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες με τις αδερφές αγαπημένες σε ανέμελες στιγμές. Μετά ακολούθησε δημόσια δήλωση «αναγνωρίζουν και οι δύο πλευρές τις ευθύνες τους και συνεχίζουμε να είμαστε μια οικογένεια ενωμένη».

Και όσο λακωνικό και αν ήταν αυτό, μέσα σε όλο τον χαμό κέρδισαν περισσότερη δημοσιότητα από το Instagram.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης