Ναταλία Γερμανού: Η συμβουλή του Φρέντυ που δεν ξεχνά

Ναταλία Γερμανού: Η συμβουλή του Φρέντυ που δεν ξεχνά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε μια συμβουλή του πατέρα της Φρέντυ Γερμανού, την οποία και κρατά σαν φυλαχτό- Δείτε το νέο trailer της εκπομπής της!

«Δεν υπάρχει σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου»
 Ναταλία Γερμανού: Η συμβουλή του Φρέντυ που δεν ξεχνά
Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό με νέα εκπομπή, σε νέο κανάλι και σε νέα ώρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε μια συμβουλή του πατέρα της, Φρέντυ, που η ίδια  κρατά σαν φυλαχτό: «Ο μπαμπάς μου έμαθε όταν ήμουν πέντε χρονών να γελάω με τον εαυτό μου όταν πέφτω και χτυπάω. Όταν αντίστοιχα έπεφτε κάποιο άλλο παιδάκι στην παιδική χαρά μου έλεγε να μην γελάω και να τρέχω να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Αυτό λοιπόν ήταν τεράστιο μάθημα για μένα. Ο αυτοσαρκασμός είναι το χιούμορ μου. Λατρεύω όσους ανθρώπους διαθέτουν το ίδιο χιούμορ με εμένα . Δεν ανέχομαι όμως χυδαία ή βάρβαρα λόγια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο, κάτι που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως: «Ο χρόνος μου φέρεται καλά και φροντίζω κι εγώ για αυτό προσέχοντας την διατροφή και το σώμα μου. Δεν χρειάζεται μεγαλώνοντας να ξημεροβραδιαζόμαστε σε κάποιο ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού, ούτε από την άλλη, να τα αφήσουμε όλα στο έλεος τους. Υπάρχει και η μέση οδός» είπε στο Hello.

Κλείσιμο
Έχοντας, λοιπόν καλή φυσική κατάσταση, αλλά και ανεβασμένη ψυχολογία η Ναταλία είναι έτοιμη να επανέλθει στην μικρή οθόνη με νέα δική της εκπομπή.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης