Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης»

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης»

«Θέλω να νιώθω ήρεμη και ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα»

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης»
Για τους άντρες, την απιστία, αλλά και τους… κοιλιακούς της και το κορμί της μίλησε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ντορέτα Παπαδημητρίου.
 
Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό μόνο με το μαγιό της και αποκαλύπτοντας για ακόμα μια φορά το καλογυμνασμένο κορμί της, η ηθοποιός αποκάλυψε τι την εκλύει και τι την απωθεί σε έναν άντρα: «Το χιούμορ, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα είναι στοιχεία που -μεταξύ άλλων- μου αρέσουν πολύ σε κάποιον. Δεν αντέχω την έπαρση, την επίδειξη και τη δειλία».
 
Κλείσιμο
Σε ερώτηση σχετική με τον αν θα συγχωρούσε την απιστία, η Ντορέτα είπε: «Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Γενικά η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης κι αυτό είναι για μένα μεγάλο θέμα. Θέλω να νιώθω ήρεμη και ασφαλής και να μην με τρώει το άγχος αν αυτός που είμαι μαζί του μού είναι πιστός ή όχι».
 
Αποκάλυψε, τέλος, στο περιοδικό «YOU» το μυστικό του κορμιού της: «Νομίζω ότι το βασικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι. Όλοι έχουμε τα καλά μας και τα στραβά μας. Από εκεί και πέρα, χωρίς άγχος μπορούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να μην τον βασανίζουμε με εξαντλητικές δίαιτες. Για μένα δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να γυμνάζομαι με όποιο τρόπο γυμναστικής μου κάνει κέφι, χωρίς να καταπιέζομαι. Όσο για τη διατροφή, το λίγο απ' όλα είναι η μέθοδος που ακολουθώ εδώ και χρόνια και τα καταφέρνω να διατηρώ το βάρος μου χωρίς να στερούμαι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης