Ο Oscar Pistorius θα εμφανιστεί σε σόου με το μάγο Dynamo

Ο Oscar Pistorius θα εμφανιστεί σε σόου με το μάγο Dynamo

Ο Pistorius θα πάρει μέρος σε ένα μαγικό κόλπο του Dynamo, στα πλαίσια της περιοδείας του Βρετανού ταχυδακτυλουργού, στη Νότια Αφρική

Ο Oscar Pistorius  θα εμφανιστεί σε σόου με το μάγο Dynamo
Ο Oscar Pistorius, ο διάσημος παραολυμπιονίκης ο οποίος σκότωσε, κατά λάθος όπως υποστηρίζει, τον περασμένο Φεβρουάριο, τη φίλη του, μοντέλο Reeva Steenkamp, πρόκειται να πάρει μέρος στο σόου του μάγου Dynamo.

Ο Pistorius θα πάρει μέρος σε ένα μαγικό κόλπο του Dynamo, στα πλαίσια της περιοδείας του Βρετανού ταχυδακτυλουργού, στη Νότια Αφρική, για την νέα τηλεοπτική σειρά, «Magician Impossible».

Κλείσιμο
Το επεισόδιο, που έχει γυριστεί από τον περασμένο Νοέμβριο, δηλαδή αρκετούς μήνες πριν τη δολοφονία της άτυχης Reeva,έχει προκαλέσει αντιδράσεις παρόλο που δεν έχει προβληθεί ακόμα αφού ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι θα είναι ασέβεια προς την οικογένεια της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Sun, πρόκειται για ένα συντομο βίντεο στο οποίο ο Oscar βοηθάει τον Dynamo σε ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αφού πολλοί πιστεύουν ότι το επεισόδιο θα προβληθεί περίπου στις 25 Ιουλίου ενώ ο Pistorius θα επιστρέψει στα έδρανα του δικαστηρίου στα μέσα Αυγούστου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης