Τι δώρο θα κάνει ο Ηλίας Βρεττός στην Ευαγγελία Αραβανή;

Τι δώρο θα κάνει ο Ηλίας Βρεττός στην Ευαγγελία Αραβανή;

Αυτή την περίοδο που τα οικονομικά είναι δύσκολα, εκείνος αποφάσισε να της αγοράσει ένα αστέρι!

Τι δώρο θα κάνει ο Ηλίας Βρεττός στην Ευαγγελία Αραβανή;
Ο Ηλίας Βρεττός ξέμεινε από... επίγεια δώρα και αποφάσισε να αγοράσει ένα από τον... ουρανό! Ο τραγουδιστής που δεν κρύβει τον έρωτα του για την αγαπημένη του Ευαγγελία Αραβανή, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι θέλει να της αγοράσει ένα αστέρι.

«Υπάρχει μια διαδικασία μέσω ίντερνετ που μπορείς να αγοράσεις ένα αστέρι και να του δώσεις το όνομά σου» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Μέσω της Νasa, ή κάτι τέτοιο, γίνεται αυτό. Και το βλέπεις κιόλας το αστέρι σου στον ουρανό, ξέρεις πού είναι. Μπορείς να το δείξεις στην αγαπημένη σου και της δίνεις και ένα πιστοποιητικό που λέει ότι αυτό το αστέρι το αγόρασα και έχει το όνομά σου. Δεν υπάρχει πιο όμορφο και ρομαντικό πράγμα να κάνεις σε μια γυναίκα. Οπότε ακόμα δεν έχω κάποιο αστέρι δικό μου, με αυτή την έννοια, αλλά, που ξέρεις, μπορεί να το αγοράσω σύντομα...»
 Και αν, ο μη γένειτο, χωρίσεις με την κοπέλα, κλαις τα χιλιάρικα... Αυτοί οι νέοι καθόλου πρακτικά μυαλά. Αγόρασε της ένα αυτοκίνητο που μπορεί να το πιάνει κιόλας. Εκτός αν έχεις σκοπό το επόμενο δώρο να είναι ένα ταξίδι στο διάστημα!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης