Ryan Reynolds - Blake Lively: Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται δημόσια με τις κόρες τους

Ryan Reynolds - Blake Lively: Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται δημόσια με τις κόρες τους

Ο Reynolds απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood και δεν ήταν δυνατόν να λείπει η οικογένεια του 

Ryan Reynolds - Blake Lively: Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται δημόσια με τις κόρες τους
O Ryan Renolds και η Blake Lively, μέχρι σήμερα, δεν είχαν αφήσει να διαρρεύσει ούτε μία φωτογραφία της πρώτης τους κόρης και ποτέ οι παπαράτσι δεν είχαν καταφέρει να έχουν μια φωτογραφία της. Το ίδιο συνέβη και με τη δύο μηνών κορούλα τους. Τόσο η γέννα όσο και το φύλο του μωρού ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως το ζευγάρι έκανε στροφή 180 μοιρών και εμφανίστηκε αγκαλιά με τα παιδιά τους μπροστά σε φωτογράφους και δημοσιογράφους. 

Κλείσιμο
Ο Reynolds απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood και δεν ήταν δυνατόν να λείπουν από το πλάι του oι κόρες του και η σύζυγός του! Η δύο ετών James είναι ένας μικρός άγγελος και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του πατέρα της, ενώ η μικρότερη, ήταν συνεχώς στην αγκαλιά της μητέρας της. Οι διάσημοι σταρ ακόμη δεν έχουν κάνει γνωστό το όνομα που θα δώσουν στη 2 μηνών κορούλα τους.












«Αυτή ήταν από τις πιο παράξενες περιπτώσεις όταν σκεφτήκαμε ότι θα πρέπει να έρθουμε οικογενειακώς!», είπε ο 40χρονος στον τηλεοπτικό σταθμό Extra. 

«Θα το μετάνιωνα σε 20 χρόνια όμως αν δεν το έκανα!», είπε αναφερόμενος στην απόφαση να πάρουν τα παιδιά μαζί σε αυτή την τόσο σπουδαία στιγμή για εκείνον.

Τέλος είπε αστειευόμενος για την κόρη του James που έκλεψε το μικρόφωνο ενώ η οικογένεια πόζαρε για τους φωτογράφους, «Δεν είναι η πρώτη φορά που αρπάζει μικρόφωνο από κάποιου τα χέρια!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης