Jennifer Lawrence: Δεν μου αρέσει να είμαι... η χοντρή ηθοποιός του Χόλιγουντ

Jennifer Lawrence: Δεν μου αρέσει να είμαι... η χοντρή ηθοποιός του Χόλιγουντ

«Από το σόου της Αντέλ έφυγα γιατί δεν μου αρέσει να ξενυχτάω», εξομολογείται η διάσημη σταρ

Jennifer Lawrence: Δεν μου αρέσει να είμαι... η χοντρή ηθοποιός του Χόλιγουντ
Είναι νέα, όμορφη, διάσημη και σίγουρα νοιάζεται για την εξωτερική της εμφάνιση. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόρενς που δίνει συνέντευξη από καρδιάς, μιλώντας ανοιχτά για την εικόνα που «χτίζει», για το εάν έχει ένα φυσιολογικό σωματότυπο, αλλά και πώς διατηρείται με κόπο στα κιλά της.

Μιλώντας στο Harper's Bazaar εξομολογείται ότι «ιδρώνει» για το κορμί της και κάνει πιλάτες, προσέχει τη διατροφή της αλλά τρώει πολύ. Το μυστικό της; Γυμνάζεται σίγουρα παραπάνω ώρες από ότι ο μέσος άνθρωπος.

Κλείσιμο
Επίσης, δηλώνει ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητη και προσπαθεί να αγνοεί όλα όσα λέγονται για εκείνη. «Η καθημερινότητά μου είναι καταπληκτική και ζωντανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι ζει κάθε αμερικανίδα», επισημαίνει.

Ωστόσο, σχολιάστηκε και το γεγονός ότι πρόσφατα αποχώρησε από συναυλία της Αντέλ. Εκείνη απαντά: Δεν μου αρέσει να ξενυχτώ. Είμαι κορίτσι του σπιτιού.Δύσκολα θα με βγάλεις έξω», διευκρινίζει.

Η διάσημη σταρ για τη φωτογράφιση στο περιοδικό έβγαλε την πιο σέξι πλευρά της, επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλέιζερ με διάφανη λεπτομέρεια στο μπούστο, κεντημένη με στρας, αφήνοντας πολλά στη φαντασία. 








   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης