Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Ναι, είμαι το σκυλάκι της Αμάλ»

Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Ναι, είμαι το σκυλάκι της Αμάλ»

«Πώς νιώθεις που είσαι το σκυλάκι στη σχέση, αφού η Αμάλ είναι πιο σοβαρό πρόσωπο»; 

Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Ναι, είμαι το σκυλάκι της Αμάλ»
Ο Στέφεν Κόλμπερτ έκανε πρεμιέρα στο CBS, στην ώρα του θρυλικού Ντέιβιντ Λέτερμαν, με εκατομμύρια τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως την καινούρια εκπομπή. Ο Στέφεν Κόλμπερτ, γνωστός για τη θητεία του στην πολιτική σάτιρα, άλλαξε ρώτα και πλέει πλέον στα νερά της ανάλαφρης ψυχαγωγίας.  

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ο πρώτος καλεσμένος, που ανέλαβε να κάνει ποδαρικό και δεν κατάφερε φυσικά να γλιτώσει από το χιούμορ του παρουσιαστή.

Κλείσιμο


«Πώς νιώθεις που είσαι το σκυλάκι στη σχέση, αφού η Αμάλ είναι πιο σοβαρό πρόσωπο; Φαντάζομαι ότι θα έρχεται και θα σου λέει: "Θα γνωρίσουμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους απόψε το βράδυ, δεν είναι σόου εκεί που θα πάμε. Ντύσου ωραία, πρέπει να λάμπεις, να είσαι όμορφος"», του είπε ο Κόλμπερτ, με τον Κλούνεϊ να απαντά χαμογελώντας: «Αυτό κάνω τις περισσότερες φορές».

Μάλιστα στο τέλος της συνέντευξης, ο Κόλμπερτ του χάρισε μία κονκάρδα η οποία έγραφε «Δεν σε ξέρω», δίνοντας του συγχαρητήρια που έχει καταφέρει να είναι έτοιμος για την πρώτη επέτειο γάμου με την κατά πολύ νεότερη σύζυγό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης