Ο Leonardo DiCaprio είναι και πάλι μόνος

Ο Leonardo DiCaprio είναι και πάλι μόνος

Η 22χρονη Garrn δεν άντεξε το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Hollywood μετά το πριβέ πάρτι του πρώην πλέον συντρόφου της Leonardo DiCaprio πριν από μια εβδομάδα στο Μαϊάμι με 20 ημίγυμνες καλλονές και αποφάσισε αυτό που μάλλον θα έπρεπε να είχε αποφασίσει καιρό. Να του πει αντίο

Ο Leonardo DiCaprio είναι και πάλι μόνος
Τα νέα από το Hollywood για το γυναικείο πληθυσμό είναι ευχάριστα. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης με τη Γερμανίδα καλλονή Toni Garrn ο Αμερικανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio είναι και πάλι εργένης. Σύμφωνα με τον αμερικανικό tabloid Τύπο η 22χρονη Garrn δεν άντεξε το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Hollywood μετά το πριβέ πάρτι του πρώην πλέον συντρόφου της πριν από μια εβδομάδα στο Μαϊάμι με 20 ημίγυμνες καλλονές και αποφάσισε αυτό που μάλλον θα έπρεπε να είχε αποφασίσει καιρό καθώς ο αγαπημένος των γυναικών Leo δεν είναι και ο πιο πιστός άντρας στον κόσμο. Να του πει αντίο.

Κλείσιμο




Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο 40χρονος DiCaprio δεν είδε ποτέ σοβαρά τη σχέση του με την κατά πολύ μικρότερή του Garrn, καθώς δεν είχε εμφανιστεί ποτέ μαζί της στο κόκκινο χαλί και αντί για εκείνη προτιμούσε τη μητέρα του για μεγάλα events. Επίσης διασκέδαζε συνέχεια με τους φίλους του και ελάχιστα με εκείνη. Και φυσικά στις αντροπαρέες που ήταν υπήρχαν πάντα διάφορα μοντέλα.

Για την ιστορία πριν από μια εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο Leo πήγε σε πάρτι μαζί με κολλητούς του, μεταξύ αυτών και ο ποπ σταρ Joe Jonas, σε club στο Μαϊάμι. Αφού ήπιαν εμφανίστηκαν στην παρέα 20 ημίγυμνες καλλονές, οι οποίες πήραν τον ηθοποιό και εξαφανίστηκαν. Μάρτυρας λέει ότι συνέχισαν τη διασκέδαση σε πιο πριβέ χώρο. 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης